Månedsmagasinet på Costa del Sol
Den næringsrike Gelé Royal
helse-honning
Ikke alle vet at en arbeidsbie i løpet av 28 dager har arbeidet så hardt at den dør. Det er heller ikke alle som vet at den sammen eggcellen som blir til en arbeidsbie kan bli til en dronning hvis den fôres med særlig dronningfôr. Det betyr at dette dronningfôret må besitte fantastiske egenskaper fordi det er i stand til å frambringe en betydelig større bie enn normalt og som dessuten lever 60 dager lenger enn de andre. Denne eiendommelige nærende geleen som arbeidsbiene samler til det egget som skal bli til dronning, har man fortsatt ikke helt utforsket, og dens sammensetning er bare delvis kjent. Men geleen inneholder svært viktige stoffer, ellers kunne bidronningen ikke utføre så fantastiske prestasjoner. Hun legger jo rundt 2.000 egg hver dag og blir befruktet én gang. Faktum er at den prestasjonen er enestående i naturen. I vitenskapelige- og illustrerte innen- og utenlandske tidsskrifter leser man nå om bidronningens virkning. Man får vite ved å gjennomgå rapportene, at Gelé Royal bidronningføde ikke bare virker foryngende og stimulerende ved å påvirke de endokrine kjertlene, men også mot kikhoste og astma, særlig hos små barn. Svake barn kommer seg raskt og får appetitten tilbake etter en kur med Gelé Royal. Bronkitt, migrene, mage- og gallebesvær, fordøyelsesproblemer, svake nerver og tretthet pga. nedsatt kjertelfunksjon påvirkes også gunstig.   
 
Analyser fra Quists Laboratorium viser at den ferske Gelé Royal i Bidro har et stort innhold av proteiner, aminosyrer og B-vitaminer. Dessuten inneholder Bidro små mengder av naturlige mineraler, spormineraler, samt sporstoffer.
•    Bidro gir energi til det man aldri får gjort.
•    Bidro styrker kroppens immunforsvar.
•    Bidro styrker hud, hår og negler.
•    Bidro styrker hormonelt fordi Gelé Royal inneholder hormonlignende stoffer direkte fra naturen. Bidro kan derfor anbefales ved humørsvingninger, stress, irritasjon foran menstruasjonen, samt ved menstruasjonssmerter.
•    Bidro er bra ved overgangsalderen der mange unngår hetetokter, depresjoner mm. Gir i det hele tatt økt velbefinnende.
•    Bidro anbefales til eldre mennesker som får ensidig kost.
•    Bidro hjelper eldre mennesker med appetitt- og søvnløshet og mange føler at de har fått livsgleden tilbake.
•    Bidro anbefales i sykdomsperioder fordi den styrker kroppens immunforsvar  slik at man raskt kommer til kreftene igjen.
•    Bidro kan hjelpe mot astma, allergi og bronkitt har et forsøk med lege Søren Thygessen påvist.
•    Forsøk i Kina har påvist at Gelé Royal nedsetter eldningsprosessene samt øker fertiliteten. Kan hjelpe ved graviditetsproblemer.
•    Bidro skaper indre balanse.
 
Gelé Royal Bidro kan kjøpes i Vitamina i Centro Idea.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.