Månedsmagasinet på Costa del Sol
Parisisk eleganse fra Sothys – hos kosmetolog Nana Norrbom

Parisisk eleganse fra Sothys - hos kosmetolog Nana Norrbom

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Makeup

Den franske hudpleieprodusenten Sothys har vært på markedet i 40 år, og fortsetter å introdusere nye og forbedrede produkter hele tiden. Denne våren har de lansert en fantastisk makeup-serie som er elegant og av svært høy kvalitet – nettopp fordi den er produsert som en hudpleieserie med alle de virksomme ingredienser som kremene har.
 
Makeuplinjen er bygget opp over fire temaer:
Hudens teint
Hudens utstråling/glans
Fokus på øyne
Vakre lepper
Hvis vi begynner med hudens teint, produserer Sothys alle sine foundations som om de var ansiktskremer som skal fukte, virke foryngende på huden og hjelpe den til å se vakker og naturlig ut. I tillegg er det lagt vekt på kampen mot de frie radikaler som er med på å elde huden vår. Det er tre forskjellige typer foundation (hudforyngende og utglattende, matt ‘babyhud’ og fuktgivende med naturlig look), og disse produseres i inntil 12 forskjellige nyanser for å passe til alle hudtoner.
Noen har beige/gylne hudtoner, mens andre har rosa toner, og med disse foundations fra Sothys kan alle få den helt perfekte nyansen og dekkevnen til akkurat deres hud.
Når huden stråler og har energi, ser den sunn og vakker ut.
For å skape denne ettertraktede og glansfulle look´en, har Sothys lansert Trio Iluminador med tre nyanser. Den kan børstes på hele ansiktet eller brukes som rouge på kinnene.
Forførende øyne vil alle gjerne ha, og med de nye brukervennlige øyeproduktene fra Sothys, kan dette oppnås uten besvær. Det er lekre produkter til både øyne og bryn, bl.a. en vannfast universal-blyant som kan brukes på vippelinje og som øyenskygge. Også Sothys’ mascara med dekkende, formende og forlengende effekt, har blitt mottatt med stående applaus på den internasjonale makeup-scenen.
Vakre lepper fås med alle de nye og fuktende leppestifter i to utgaver.
En halvtransparent, samt en mer intens og mettende stift.
Det er 20 vakre nyanser å velge mellom, samt en effektiv base-penn som jevner ut overflaten på leppene og på leppelinjen.
Stikk innom og se den flotte standen med makeupserien. Prøv farger og bli inspirert til en ny look.
 
Makeup-kursus
Har du og et par venninner (maks. fire per gang) lyst til et makeup-kurs der dere kan lære om bruken av foundation, finne de rette fargene, samt male øyner og munn riktig, så ring og gjør en avtale. Det kan være på dag eller kveldstid, for eksempel før dere går ut for å spise middag.
Jeg gleder meg til å høre fra dere!
Nana Norrbom på tlf.: 610 71 60 48
 
Ny solserie fra Sothys
Sothys har nettopp utviklet en ny og avansert solserie til forebygging av solskader.
Serien beskytter mot UVA/UVB-stråler, men virker også mot infrarøde stråler som trenger dypt ned i cellene og sjenerer de frie radikaler som elder huden.
Solserien er utviklet av Sothys’ dyktige hudspesialister som har skapt seks produkter til bruk både i solen og etter solbading.
Produktene fås med faktor 20, 30 og en svært beskyttende krem med spf 50 og som er oljefri. Serien er fuktgivende, virker som Antiage-produkt, og er ikke hvit på huden, selv ikke når faktoren kommer helt opp i 50.
I tillegg til de tre effektive solkremene som inneholder bl.a. plante- og blomsterekstrakter som beroliger huden og øker melaninproduksjonen, finnes det også en aftersun-krem til natten. Denne kan om sommeren erstatte nattkremen. Den er lett og kjølende, samt fukter og gjenoppbygger huden.
Nattkremen fungerer også som ansiktsmaske.
Har du lys hud og vansker med å bli brun, eller vil du gjerne oppnå farge uten soling, har Sothys introdusert en ny auto bronzer som gradvis og over noen dager gir en lett farge til huden.
Kremen har også den fordelen at hvis den brukes som bodylotion hver dag i et par uker før ferien, vil den ha aktivert hudens egen pigment og dermed blir man ikke så lett solbrent.
Huden påvirkes daglig av solstrålene, selv når vi ikke ligger og steker i solen. Derfor anbefales det å bruke krem med den rette beskyttelse fra rundt 1. april og helt frem til oktober.
Hvis man vil unngå for mange skader og rynker i huden, er det en god vane å ta hensyn til dette rådet i den daglige hudpleien.
Med denne nye solserien kan den vanlig dagkrem byttes ut med solkrem i sommertiden.
For mer informasjon om solserien, sikker soling og solråd, vennligst kontakt Nana Norrbom på tlf.: 610 71 60 48.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet