Månedsmagasinet på Costa del Sol
Tannregulering gir penere tenner

Tannregulering gir penere tenner

 
web157
 
Det er mange gode grunner til å få foretatt en tannregulering, det gjelder både tenåringer og voksne. Kryssbitt, små mellomrom mellom tennene eller skjeve tenner er de vanligst grunnene til å få rettet på tennene.
Med en tannregulering flyttes de eksisterende tenner slik at de får en mer estetisk og riktig plassering i munnen. Kryssbitt kan rettes opp og til slutt får du også et flott smil.
Det er din tannlege og du som pasient som avgjør hvilken form for tannregulering som passer best til dine tenner. Først gjøres det en forundersøkelse som gir tannlegen et innblikk i hva som er nødvendig i ditt tilfelle. Ofte kan det være flere valgmuligheter.
Der er mange som velger bort tannregulering av kosmetiske grunner pga. de gammeldagse tannreguleringsmetodene.
Men nå til dags brukes nesten usynlig tannregulering med produktet «Alineadent».
Med «Alineadent» rettes tennene med tynne plastskinner som er framstillet etter et avtrykk av dine tenner. Plastskinnene skal anvendes 24 timer i døgnet og må bare tas av når du spiser, drikker, børster tenner eller bruker tanntråd.
Etter to ukers behandling blir skinnene byttet ut med nye som nå tilpasses tennenes nye plassering og for å flytte tennene litt etter litt, inntil tennene dine er plassert slik du og tannlegen ønsker det.
Den nye måten å regulere tennene på passer enkelt inn i dine daglige vaner uten ubehag og besvær. Det er heller ikke noe beslag eller tråder som sjenerer slik man husker det fra de gammeldags metallskinnene.
Du må bare huske på å holde munnen og tennene ekstra rene når du regulerer dem.
Når behandlingen er slutt, anbefales det at du bruker en nattskinne slik at du får et skikkelig godt resultat. Det kan nemlig skje at tennene i begynnelsen begynner å rykke langsomt tilbake til sine opprinnelige posisjoner.
Du er velkommen til å kontakte oss på Nordic Dental Centre for en konsultasjon om tannregulering.
Med vennlig hilsen tannlege Christina Radics, Nordic Dental Centre.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.