Månedsmagasinet på Costa del Sol
God hørsel gir bedre livskvalitet

God hørsel gir bedre livskvalitet

 
home. audifonos 0
 
Lyd er en stor del av våre liv. Takket være lyder kan vi motta informasjon, nyte naturen, være på vakt i en anspent situasjon eller forstå hva de sier i fjernsynet. Men viktigst av alt kan vi kommunisere med andre mennesker. Med andre ord: Å kunne høre gir et rikere liv.
Døvhet, øretraumer og tinnitus (konstante lyder i øret som ikke er forårsaket av omgivelsene, red.anm.) er i dag vanlige problemer. Nedsatt hørsel er ikke bare noe som kommer med alderen, men kan være medfødt eller komme som følge av en ulykke, sykdom eller en helt annen ting. Og som en konsekvens av de høye, skadelige støynivåene som finnes i våre samfunn, kan hørselsskader også oppstå i tidlig alder hvis man daglig utsettes for høye lyder.
 
Høreapparatene forbedres hele tiden
I noen tilfeller kan en lege eller kirurg gjenskape den tapte hørselen, men i de fleste tilfeller er et høreapparat den eneste løsningen. I dag finnes det et hav av høreapparater, alle med forskjellige funksjoner slik at de kan tilpasses til den enkelte pasient. Høreapparatene utvikles hele tiden slik at de blir bedre, mindre og mer naturlige å bruke. Den teknologiske utviklingen har revolusjonert høreapparatene slik at de nå er som små mirakler.
Den danske høreapparatprodusenten Widex er pioner innenfor sitt felt og har mer enn 50 års erfaring i med å gi svakt hørende den mest naturlige hørselen slik at de igjen kan snakke i mobiltelefon, se fjernsyn eller gå på konserter.
 
Tilvenning tar tid
På Centro Auditivo Laza tilbys pasientene avanserte og godt designede høreapparater fra Widex. Omgangstonen er profesjonell og naturlig, og det blir alltid tatt høyde for at tilvenningsprosessen er viktig for dem som har mistet hørselen og derfor søker en god løsning.
Alle som ønsker å teste hørselen, kan få gjort en gratis hørselsundersøkelse uten forpliktelse hos Centro Auditivo Laza, Calahonda. Tlf.: 952 935 172. CC Los Cipreses (ved siden av apoteket og ca. 500 meter fra den norske Sjømannskirken).
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.