Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vakkert hår med Great Lengths

Del

Sara och Linda
 
Et skandinavisk hår er ofte tynt, fint og flyktig med lite volum samt tupper som lett deler seg og brekker. Derfor er det mange som holder frisyren kort fordi de opplever att håret blir stygt når det rekker ned til skuldrene.
 
Tidligere har personer med skandinavisk hår ofte blitt advart mot behandlinger som gir fyldigere, lengre og vakrere hår fordi dette har skadet det følsomme håret. Men nå er det mulig!
Med Great Lengths kan alle få ett tykkere og lengre hår. Great Lengths er 100 % naturlig hår fra India. Kvinner i India behandler sjelden håret med kjemikalier, og derfor er den beskyttende overflaten oftest intakt. Dessuten har indisk hår høy kvalitet og akkurat riktig tykkelse. Etter tradisjonen klipper indiske kvinner av seg sine fletter når de gifter seg, og det er dette håret som Great Lengths kjøper. Men før håret er klart til å brukes som forlenginger (extensions) gjennomgår det en prosess der fargepigmentene frigjøres. Deretter farges det, uten kjemikalier, i ulike vakre nyanser.
 
Linda på Hair by Linda, den Redken-prisbelønte salongen ved Los Narajos golfklubb, er Great Lengths-sertifisert. Linda førklarer:
«Great Lengths er svært skånsomt mot ditt eget hår. Til forskjell fra andre metoder der man fletter, brenner, bruker voks eller lim for å feste hårstråene, festes Great Lengths med keratin polymer, hvis molekylære struktur er svært likt hårets (og altså skånsomt), og selve prosessen skjer med ultralyd. Dette gjør at Great Lengths passer svært bra til skandinavisk hår. Etterpå klippes Great Lengths sløyfene inn i det originale håret og på den måten både kjennes og ser det ut som ens egentlige hår.»
Mange tenker på langt «Hollywood-hår» når det prates om hårforlenginger, noe som naturligvis er mulig med Great Lengths, men Great Lengths passer også utmerket godt til å fylle ut tynt hår slik at det blir tykkere, også med kortere frisyrer eller for å å dekke hårløse flekker som jo noen ganger kan oppstå i forskjellige stadier av livet. Og Great Lengths er ikke bare for kvinner, men passer også utmerket for menn som vil fylle ut eller forleng sitt hår.
 
«Great Lengths holder mellom 4-6 måneder, avhengig av egen hårkvaliteten og hvordan håret stelles. Man behandler det og kan styla det akkurat som vanlig og børster det med en myk børste. Når det er på tide å ta bort hårsløyfene, kommer man tilbake til meg. Jeg bruker en spesiell og skånsom væske som løser opp i festene. En prosess som ikke skader håret», forteller Linda.
 
Vil du vite mer om Great Lengths, kontakt Linda på Hair by Linda: tlf.: +34 951 97 95 72, mobil: +34 667 908 228, Los Narajos Golfklubb, Nueva Andalucía.
Av Sara Laine / Foto: Mugge Fischer

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.