Månedsmagasinet på Costa del Sol
«Man skal ikke utsette en god idé»
Smating
 
LOFT & Roomers har hatt et suksessfullt første år på Costa del Sol, og i november – etter små humper på veien – slo de opp dørene til enda en butikk, for som direktør Kenth Boutrup sier ville det være dumt ikke å ta sjansen.
 
Etter bare ett år på Costa del Sol, har møbelbutikken LOFT & Roomers utvidet med en ny butikk, denne gangen på Ctra. de Mijas, der den ligger side om side med BoConcept og World of Sofas. Denne veien mellom Fuengirola og Mijas kalles ofte «møbelveien», og det var hele tiden planen at LOFT & Roomers også skulle være representert på denne delen av Costa del Sol og ikke bare i Marbella der den første butikken åpnet høsten 2012.
«Kanskje er det noen som tenker at det er dyrt å kjøpe møbler i Marbella, og derfor kommer de ikke til oss der. Så det ga seg selv at vi også måtte selge våre møbler til skandinaver som bor her i området,» forklarer Kenth Boutrup som er direktør for de to butikkene.
Da han kom til Spania, oppdaget Kenth Boutrup at det manglet en møbelbutikk med produkter som ga tilbake mer verdi enn det kunden følte at de betalte for. Han hadde erfaring med salg av kvalitetsmøbler til rimelige priser, og det virket derfor opplagt å åpne en butikk for kunder som ikke kunne finne de riktige møblene til den riktige prisen. Marbella ble åstedet for den første LOFT & Roomers-butikken som har hatt suksess siden åpningen.
 
Noe til enhver smak
Møbelkonseptet dekker over to forskjellige stilarter som også er representert i navnet på fasaden. LOFT symboliserer den skandinaviske stilen med rene linjer og et enkelt uttrykk, mens Roomers er mer romantisk og rustikt. Kenth Boutrup mener at det er en ekstra grunn til at LOFT & Roomers’ møbler er populære på Costa del Sol:
«Mange investerer i en leilighet eller et hus med tanke på utleie, og de kan aldri vite hva som skjer med møblene. Derfor vil de ha et flott produkt som ser godt ut i hjemmet, men som ikke koster for mye.»
Kenth Boutrup og hans kolleger visste godt at Mijas-veien ville være det opplagte stedet å etablere seg fordi de andre møbelbutikkene tiltrekker kundene. Derfor var det ingen tvil da man fant det perfekte lokalet.
«Vi har på forhånd de omkostningene som er knyttet til det å ha en butikk, så vi sa til oss selv «hvorfor ikke bare hoppe ut i det?» Det ville være dumt å vente, man må jo aldri utsette en god gjerning», forteller Kenth Boutrup.
 
Erfaring og gode tilbud i ryggen
En av grunnene til at det er lavere priser på møblene i de to LOFT & Roomers-butikkene, er deres samarbeid med den danske møbelprodusenten Actona Company. Deres verdensomspennende erfaringen med møbelproduksjon og logistikk sikrer at kundene på Costa del Sol kan kjøpe moderne, billigere møbler, men også personlig erfaring fra Actona Company kommer Kenth Boutrup til gode. Bak seg har han nemlig Orla Dahl Jepsen som har skapt Actona Company. Orla Dahl Jepsen har stått bak Kenth Boutrup og hans kolleger i forbindelse med åpningen av begge butikker, og hans erfaring er verdifull, forklarer Kenth Boutrup.
«Vi satser på hans knowhow og hans måte å strukturere og lede prosjekter på.
Dessuten har han en enorm erfaring innenfor internasjonalt møbelsalg, og han har gjennom posisjonen i Actona en finger med på det som skjer design- og utviklingsmessig i bransjen.»
LOFT & Roomers på Ctra. de Mijas åpnet 15. november, og i tillegg til butikkens tre etasjer som byr på mer salgsplass enn butikken i Marbella, har LOFT & Roomers også fått mye mer lagerplass, og det vil komme deres kunder til gode. Nå kan størstedelen av møblene nemlig leveres i løpet av 24 timer, og Kenth Boutrup har mulighet for å takke ja til store kvanta av møbler fra Actona Companys fabrikker.
«Vi kan nå utnytte stordriftsfordelene, og det betyr at kunden får et større utvalg å velge fra og bedre priser,» sier Kenth Boutrup.
Av Lisa Nordbo Fiil, lisanordbo@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.