Månedsmagasinet på Costa del Sol
Enkel, men effektiv rynkebehandling

Enkel, men effektiv rynkebehandling

Selv om Botox og kollagen er vanlige former for skjønnhetsbehandlinger i vår hverdag, er vi fortsatt mange som velger bort disse behandlingene, selv om vi kanskje er lei av rynkene vi møter når vi ser oss selv i speilet. Grunnen til at vi ikke velger disse behandlingene, skyldes ofte prisen, men også det faktum at man fortsatt ikke har slått fast hvilke langtidsvirkninger som finnes ved bruk av Botox. Samtidig har vi vansker med å endre den livsstilen som er årsak til rynkene. De kan komme fra stress, vektsvingninger, røyking, solbading og genetiske faktorer. Og derfor står valget ofte mellom en radikal livsstilsendring som for mange kan være vanskelig, – eller en Botox- eller kollagenbehandling.

Nettopp derfor har det dukket opp mange alternative behandlingsmetoder som er like effektive som Botox og Kollagen. I Nueva Andalucía tilbyr engelske Lucia Lord en Caci- antirynkebehandling. Behandlingene består i å stimulere musklene i stedet for å lamme dem slik Botox gjør.

Lucie Lord sammenligner behandlingsmetoden med det som skjer når man drar på fitness- og treningssentra. Ved hjelp av mikroelektronisk-teknologi stimuleres 32 muskler i ansiktet og halsen, samtidig som huden tilføres kollagen. Behandlingsmetoden fører til at musklene strammes opp, og rynker og fine linjer i ansiktet forminskes tydelig. Samtidig får huden en sunn glans og et helt nytt og friskt uttrykk. Allerede etter første behandling kan man se en tydelig forandring, men det anbefales likevel å fortsette til man selv oppnår et resultat som man er tilfreds med. En Caci-ansiktsløftning har mange fordeler; huden tones, rynker og linjer minskes, poser under øynene forminskes, akne og pletter forsvinner, det samme gjelder cellulitis og strekkmerker andre steder på kroppen.

En behandling varer én time, og prisen er 50 euro. Om man kjøper 10 behandlinger, får man det for 400 euro.

Antirynkebehandlingen fra Caci er en ikke-kirurgisk og smertefri behandlingsmetode som har blitt anvendt de siste tjue årene. Firmaet bak konseptet er det engelske Caci International som også utdanner alle behandlere. Caci International er ledende innenfor ikke-kirurgiske ansiktsløftninger og leverer i dag maskiner til over 6.000 skjønnhetsklinikker, spa-ressorts og fitness-sentra over hele verden. Behandlingsmetoden ble opprinnelig tatt i bruk for behandling av personer med lammelser i ansiktet, fordi den viste seg å gi svært tilfredsstillende resultater. I dag anvendes den overalt på verdensplan til bekjempelse av rynker, akne, cellulitis, etc.

Lucie Lord har tatt utdannelsen sin i England og har supplert med kurser både her i Spania og i England. Samtidig sørger hun alltid for å kjenne de aller nyeste metodene til behandling av ansikt og kropp. Lucie Lord har allerede en del skandinaviske kunder som alle ser de store fordelene en Caci-behandling har og den øyeblikkelige virkning behandlingen gir.

For ytterligere informasjon om Caci Facials i Nueva Andalucía, se www.cacifacialsmarbella.com eller ring på tlf.: +34 952 81 04 87. Du kan også besøke Lucie Lord på Facebook. Se: www.facebook.com/cacifacialsmarbella.

Av Louise Kathrine Pedersen

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.