Månedsmagasinet på Costa del Sol
Gå sommeren i møte med en flott, enkel og holdbar makeup

Gå sommeren i møte med en flott, enkel og holdbar makeup

Goldeneye introduserer nå helt nye og flotte farger til bruk i permanent makeup.
En av de helt store nyhetene er de flotte, kalde fargetonene, spesielt til leppene.
Tidligere var det varme farger som ble flottest og som var mest holdbare i huden, men nå er det gode nyheter til alle dem som synes kalde toner kler huden best.

Slik lanserer kosmetolog og linergist Nana Norrbom sommernyhetene fra Goldeneye som er det firmaet som har gitt navnet til den permanente makeup-teknikken som Nana benytter på sin klinikk.

"Permanent makeup er selvfølgelig en fordel hele året fordi man slipper å tegne streker rundt øyne og lepper hver dag, men særlig om sommeren og i varmen er det en kjempefordel fordi fargen sitter perfekt på huden, uansett varme, bading, osv.”

Semipermanent makeup – er det en mulighet for deg?

"Jeg opplever ofte å ha kunder i klinikken som ikke vet hva semipermanent makeup er. Noen har hørt om det, men er redd for at behandlingen er for smertefull eller tror at fargene vil forbli i huden for alltid, slik som ved tatovering. Men begge deler kan jeg avkrefte.
Semipermanent makeup er en teknikk der man oppnår rask, enkel og perfekt makeup i hverdagen. En makeup som sitter like flott i alle døgnets 24 timer. Så ja, det er en fantastisk mulighet for å gjenskape for eksempel øyenbryn som ofte forsvinner helt eller delvis med alderen, skape en jevn eyeliner som får øynene til å virke større eller så kan du markere leppelinjen hvis den har begynt å “flyte ut”. Denne behandlingen får også leppene til å virke fyldigere. Prosessen går ut på å innpigmentere testet og non-allergisk farge i overhuden slik at man får en naturlig ”look” 24 timer i døgnet. Fargen holder som regel et par år, og deretter utskilles resten gradvis", sier den erfarne linergist.

"Goldeneye-systemet, som jeg er utdannet i å bruke, er EU-godkjent. Alt er gjennomtestet så man kan føle seg helt sikker på at det ikke kommer allergiske reaksjoner på verken farger eller nåler. Derfor kan jeg også love at semipermanent makeup påført med Goldeneye-systemet er en mulighet for deg – selv om du skulle være allergisk overfor vanlig makeup.
For brillebrukere er det en kjempefordel i hverdagen å slippe å måtte bruke forstørrelsesspeil for å få lagt en pen og ens makeup, og selv kontaktlinsebrukere kan få semipermanent makeup. De fleste mennesker er ikke så begeistret for nåler, men disse er ultra tynne og går ikke så dypt i huden som nåler til tatoveringer gjør.
Jeg påfører alltid først en lidokain-krem som lokalbedøver huden, og deretter merkes nesten ingenting. Før behandlingen avtales en prøvekonsultasjon der jeg kikker på hud, hårfarge og ansiktstrekk. Jeg anbefaler det som passer til din type, men det er til enhver tid deg som kunde som treffer den endelige beslutningen om farge (det er et svært stort fargeutvalg) og fasong.
På selve behandlingsdagen påføres bedøvelseskremen, og vi går i gang. Behandlingstiden varierer alt etter hvilken teknikk som brukes, men regn med et par timer.
Den første tiden skal det behandlede området jevnlig påføres spesialkrem, og det anbefales å unngå solbading, sandstrand og pool i fire dager.
Når huden har blitt fin igjen, ettersees området og evt. fargehull i streken fylles ut.
Deretter har man den enkleste og flotteste naturlige makeup som holder et par år framover. Mangler du hår i øyenbrynet, har du for få vipper eller kanskje en utydelig leppelinje, så ring og bestill tid til en gratis og uforpliktende konsultasjon på min klinikk."
For mer informasjon og timebestilling, ring 610 71 60 48.

Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.