Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fra man fyller 40 har leveren bruk for hjelp

Fra man fyller 40 har leveren bruk for hjelp

Når man klager over tretthet og mangel på energi, er leveren en av organene man først retter oppmerksomheten mot. Leveren har som kjent en viktig rensefunktion, og den belastes ytterligere ved høyt inntak av fet mat, alkohol og medisiner.
”Jo bedre vi lever, desto dårligere har leveren det”. Dette er en aktuell sannhet, som man ikke alltid er like klar over. En leverskade oppleves nemlig ikke altid som en smerte, man kan i stedet føle sig uopplagt og matt. En leverkur med naturlige leverbeskyttende medikamenter kan være en effektiv måte å komme disse problemene til livs. Leveren bearbeider alt vi spiser, og filtrerer ufordøyelige stoffer. Dette gjelder også alkohol, som i særlig grad kan angripe leveren. Denne rensefunksjonen krever mye energi, noe som kan gå utover andre viktige stoffskiftefunksjoner, og man kan derfor føle sig sliten og uten energi.

Mariatistel: naturens leverbeskyttelse
Det aktive silymarinstoffet i den kjente legeplanten mariatistel beskytter levercellenes membran. Mariatistelkapsler beskytter leveren mot overbelastinng og styrker dens evne til regenerere seg selv. For selv etter store belastningsskader, er lever i stand til å gjenoppbygge nye, sunne celler. Det er derfor aldri for sent å gå på en leverkur. Moderat eller høyt inntak av fet mat, alkohol og medisin svekker leverkurens virkning. Tre mariatistelkapsler daglig er i de fleste tilfeller nok til a beskytte leveren, og fremme dannelse av nye celler. Kuren kan bli enda mer effektiv dersom man kombinerer dette med artisjokkapsler. Artisjokk inneholder stoffet cinarin, som stimulerer lever- og gallefunksjonen, samtidig som kolesterolnivået senkes. Også her er 3 kapsler daglig tilstrekkelig.
Mariatistelkapsler og artisjokkapsler kan fås hos Vitamina i Centro Idea.

Av Vitamina, Centro Idea

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.