Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sunt hår også i sommervarmen

Sunt hår også i sommervarmen

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Sol, varme, salt- og klorvann får ofte håret til å se slitt og trist ut i løpet av den lange spanske sommeren. Frisørsalongen Petro i Fuengirola kan hjelpe til med alle former for hårpleie, både før og under sommeren, uten at det trenger å tømme lommeboka.
Skandinaver med lyst hår er den gruppen som er mest utsatt om sommeren. Klorvann kan gjøre håret grønt, og sol og saltvann tørker ut håret slik at det ser matt ut, samtidig som hårtuppene deler seg.. Heldigvis finnes det en lang rekke hårprodukter som kan hjelpe selv den mest lyshårede med å beholde hårets vitalitet gjennom hele sommeren. Selvfølgelig har ikke alle hårtyper samme behov, og derfor finnes det mange forskjellige løsninger. I frisørsalongen Petro tilbys forebyggende behandlinger samt et bredt tilbud av hårprodukter som man kan bruke hjemme. Behandlingene er alltid basert på en grundig analyse av håret.

Hvor ofte hører man ikke kvinner si at de er så lei av det kjedelige håret. De ønsker at de kunne ha et flott og sunt hår hele året? Faktisk skal det ikke så mye til. Hårproduktene fra Redken, Sebastian og Kérastase har utviklet produkter til alle hårtyper. Og selv om man ofte kan kjøpe disse produktene i vanlige butikker, starter den beste behandling hos frisøren. Her brukes først et Chemistry System som består av store konsentrasjoner av for eksempel proteiner som hjelper håret med å få vitaliteten tilbake. Det finnes et Chemistry System til alle hårtyper, og for å kunne finne det rette systemet, foretas en individuell analyse av håret.

Mange vanlige hårprodukter inneholder ingredienser som forhindrer håret i å oppta næringsstoffer. Derfor et det viktig at man bruker både en sjampo, balsam og maske fra samme firma. Det nytter ikke å kombinere et hårprodukt fra supermarkedet med et fra Redken, Sebastian og Kérastase. Hårproduktet fra supermarkedet kan nemlig inneholde ingredienser som hindrer håret i å oppta nærende stoffer som er helt nødvendige for å kunne få et sunt hår.
En god behandling består alltid i å reparere, gjenoppbygge og forebygge håret. Enten man er naturlig lyshåret eller farget, finnes det alltid en løsning. Også brunetter som om sommeren ofte kan få et oransje skjær i håret, kan puste lettet ut, for både Redken, Sebastian og Kérastase har et stort utvalg i hårprodukter som forbygger denne fargeendringen, samtidig som håret beholder sin vitalitet.
Redken, Sebastian og Kérastase tilbyr flere forskjellige serier som man kan bruke privat.

Ta en titt på det store utvalget i frisørsalongen Petro ved feria-plassen i Fuengirola.
Ring frisørsalongen Petro på tlf.: 952 467 130 eller besøk; www.petropeluqueros.com.

Av Petro Peluqueros

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet