Månedsmagasinet på Costa del Sol
bdr = Beauty Defect Repair – til kamp mot rynkene

bdr = Beauty Defect Repair - til kamp mot rynkene

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email


Denne behandlingsformen gir en unik virkning. Først og fremst skjer det en omgående fornyelse av hudens elastisitet, dernest absorberer huden pleieproduktene svært raskt og trekker helt inn i de dypere lag. Med investeringen i bdr-apparatet og den nødvendige utdannelse i bruk, har kosmetolog Nana Norrbom tatt i bruk kysens mest avanserte våpen mot rynker, slapp hud, arr etter akner, solskader, pigment- og alderspletter og store hudporer.
– Jeg har drevet med bdr-behandling siden siste sommer, og jeg opplever bedre resultater enn jeg har oppnådd med andre ansiktsbehandlinger, forteller Nana og fortsetter: “Beauty Defect Repair-metoden er basert på ny teknologi som garanterer en raskere og vesentlig større gjennomtrengning av kosmetiske ingredienser i huden. Behandlingen er snill mot huden, men gir samtidig en svært presis og korrekt stimulering av hudens ytterste hornlag og helt ned til de dypere hudlagene i epidermis. Behandlingen skader verken levende, nye celler i den nederste del av epidermis og heller ikke blodkarene.
En bdr-behandling som passer til alle hudtyper (også de mest sensitive og overfølsomme), er svært behagelig og avslappende og etterpå får man en kriblende fornemmelse i huden.
Vi kan behandle en gang i uken eller i måneden, alt etter behov, men i et behandlingsforløp på 4-6 uker oppnås de beste resultatene, særlig hvis huden er slapp og har dype rynker. Også ved andre hudproblemer som grove porer, uren hud, akne og psoriasis er det en synlig forskjell i løpet av kort tid. Og så er resultatene svært holdbare.
– Ved injeksjonsbehandlinger som restylan og botox er det områder i ansiktet som ikke kan nås eller behandles optimalt, og her er en bdr-behandling bedre fordi det er mange forskjellige behandlingsmunnstykker som eksempelvis passer godt til rynkene helt inntil øynene.
– En av de mange forskjellige bdr-behandlingene starter med en pleiende og mineraloljefri rensning, hvoretter huden prepareres med frukt- og melkesyre. De ytterste hudlagene åpnes med bdr-metoden, og hyaleronserum sluses inn i huden. Deretter gis det en avslappende mikrosirkulerende og pumpende massasje. Huden påføres en kjølende, fuktgivende og gjenoppbyggende gelemaske som avslutning på en aktiv, men behagelig behandling.
– For et optimalt resultat anbefales det å bruke hjemmepleieproduktene samtidig med behandlingene, og gjerne også etterpå. Disse produktene aktiverer cellefornyelsen i huden og får cellene til å arbeide optimalt igjen. Derfor oppnås det svært raskt en god fuktbalanse og volum i huden.
For mer informasjon, ring Nana Norrbom som også tilbyr vakre julegavekort på klinikkens forskjellige behandlinger. Tlf.: 610 716 048.
 

Av Kosmetolog Nana Norrbom

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet