Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Hva er Life Spice Vital?
Det unike ved Life Spice Vital er synergieffekten som opnås av de totalt 31 forskjellige urtene, krydderurtene og rode fruktene helseproduktet inneholder. Et livskrydder basert på vitenskap og gamle tradisjoner.

En del av disse urtene og fruktene har blitt dyrket i flere hundre år i munkeklostres urtehager. Allerede i middelalderen utga tyske Hildegard von Bingen og danske Henrik Harpestreng illustrerte bøker om legeplanter og sykdomsbehandling. Dette er meget interessant lesestoff, fordi mange av urtene her forsatt gror rundt oss. Noen vokser vilt, andre dyrkes som krydderurter. Deres anvendelse gjennom generasjoner bekrefter urtenes virkning. Blant de 31 sammensatte urtene finner vi for eksempel artisjokk, brennesle, hvitløk, ingefær, persille og lakrisrot. Planter som hver og en inneholder nyttige hjelpestoffer til oppbygging av immunforsvaret.
Den naturvitenskapelige forskningen beskriver de primære hjelpestoffene som får planter til å gro og formere seg, og de sekundære som gir plantene smak og lukt. Noen virker, ifølge litteraturen, vanndrivende, andre renser kroppen for avfallsstoffer, er kretsløpforbedrende, blodfornyende eller opptrer som gode antioksidanter som forhindrer forharskning av fettceller. Denne kunnskapen hadde ikke fortidens naturmedisinere, men til gjengjeld hadde de hundrevis av års praktiske erfaringer, brakt videre fra slekt til slekt. Disse erfaringer er kjernen i Life Spice Vitals sammensetning og målet har vært en sunn påvirkning av kroppen, samt økt vitalitet. Bandt annet er artisjokk kjent som leverstyrkende brennenelse renser kroppen for overflødig jernstoffer. Hviløk og ingefær er begge gode antioksidanter som motvirker betennelser.
Vår moderne livsførsel svekker vårt immunforsvar og for å få størst utbytte av urtene, er det viktig a spise sunt og variere kostholdet, samt å passe på at man får tilstrekkelig med vitaminer og mineraler.
Life Spice Vital kan kjøpes hos Vitamina i Centro Idea, og fås flytende og i tablettform.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet