Månedsmagasinet på Costa del Sol

Málagas nye ikonbygg til salgs

Nesten 50 leiligheter er nå lagt ut for salg i bygningene som Málaga kommune har utpekt som sitt ikonbygg. Det er snakk om de to nye skyskraperne i bydelen Martiricos rett ved siden av fotballstadion La Rosaleda.  De to tårnene har fått… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Rettsvesenet på Solkysten kollapser

Det er ingenting som tyder på at de lange saksbehandlingstidene innen rettsvesenet vil løse seg – snarere tvert imot. Retten i Málaga, hvor de aller fleste av provinsens rettsaker behandles, utsteder nå rettsmøter til 2029. “Retten i Málaga er nær… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sannheten om Guardia Civils Lamborghini i Marbella

I den siste tiden har det vært mange spekulasjoner i sosiale medier om Lamborghini-en som er malt i Guardia Civils farger og står parkert i Marbella. I andre deler av verden bruker visse politimyndigheter såkalte superbiler som et nøkkelverktøy i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Opplev julebelysning i andalusiske hovedsteder

Det er ennå noen uker til julen står for døren, men det forhindrer ikke Andalucías hovedsteder fra å planlegge sin stadig mer imponerende julebelysning. I Málaga by vil lys- og lysshowet som starter festlighetene finne sted den siste fredagen i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

128 reisedestinasjoner fra Málaga i ‘lavsesongen’

Neste søndag går vi inn i den såkalte lavsesongen som varer til slutten av mars, men det vil ikke merkes noe særlig på landets hovedflyplasser. Málaga flyplass ønsker å opprettholde sin oppadgående trend med planlagte vinterruter til hele 128 destinasjoner… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ojén – Andalucías skjulte perle

Rundt 10 km. nordøst for Marbella finner man den idylliske hvite landsbyen Ojén. Byen er omgitt av fjell på alle sider og godt beskyttet mot vær og vind, men nyter likevel samme klima som kystbyene. Med sine rundt 3000 innbyggere oser byen av ekte spansk landlig hygge. De smale gatene er så bratte at pulsen […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.