Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nyt en dag i PEDREGALEJO

Málagas kystnabolag som pakketuristene ikke kjenner til Tusenvis av turister besøker Málaga by hver eneste dag, året rundt, slik at det blir mer og mer vanskelig å finne det autentiske Málaga, men det finnes iallfall ett strøk av byen som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Utflukt til Ciudad Real-provinsen

El Castillo de Calatrava, El Volcán de Cerro Gordo og Almagro Da vi var i Daimiel, fikk vi lyst til å besøke Ciudad Real og se mer av denne fine provinsen. Ciudad Real er en av de fem provinsene i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Hvor spanske har vi blitt?

Etter å ha bodd en årrekke i Spania er det nesten ikke å unngå at man tar til seg en del spanske vaner, innstillinger og væremåter. Det er ikke det at vi plutselig begynner å danse flamenco på gatene og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Santa Pola Municipal Aquarium

Snaue 20 kilometer sør for Alicante ligger kystkommunen Santa Pola. Byen kan rose seg av å ha en av Costa Blancas største fiskehavner, og Santa Polas historiske utvikling er da også hovedsakelig basert på fisk og andre sjødyr. Allerede i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.