Månedsmagasinet på Costa del Sol

Hvem stifter skogbrannene i Spania?

Ifølge departementet for økologisk overgang stiftes branner av fem årsaker: naturlig årsaker (som lynnedslag), en ulykke, skjødesløshet, påsettelse og ubestemte grunner. Skogbranner legger ikke bare igjen en ødemark av aske, brente villdyr og skadet natur, men også en stor sorg… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

En smak av salt

Salt er blitt brukt i matlagingen i tusener av år, både som konserveringsmiddel og som smakstilsetning.  I tillegg er salt et livsviktig kosttilskudd, hvis saltinntaket er for lite, så dør vi, hvis saltinntaket er for stort, dør vi også… Et… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Håndviften – dens historie og språk

Bruker du håndvifter i sommervarmen? Er du en av dem som vifter heftig med den? Kanskje har du for vane å hvile den i hånden eller kjøler du ned ansiktet med den? Håndvifter, som er blitt et symbol innen flamenco,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spanske trøfler

Man kan finne de runde og svarte soppene i fjellene i det meste av middelhavsområdet, og da ved foten av eiketrær, som vekstene har et symbiotisk samarbeid med. Trøflene ligger 15-30 cm nede i jorden, og for å finne dem,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Oppskrifter fra tapasbaren

Store flotte reker står øverst på menyen i den utgaven av tapasbaren. Selv om de ligner små kunstverk, må de bare vendes i en deig og stekes i olje.Tumbeten er en grønnsaksgryte som nærmest kan sammenlignes med en pesto. Oppskriftene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.