Månedsmagasinet på Costa del Sol

Er spanjolene virkelig så late?

”Det er også de der spanjolene..!” Jeg hører det så ofte at nå klarer jeg ikke la være å ta det opp. Når tingene ikke går som de skal er det ”de der spanjolene”, det er noe galt med. Spanjolene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ingen brennmaneter på Solkystens strender

I de siste par somrene var det et problem for Costa del Sols badegjester, men slik er – og blir – det ikke i år. Det har nemlig ikke vært noen brennmaneter i havet på Solkystens kilometerlange strender verken i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Rafa Nadal investerer stort på Solkysten

Med en samlet investering på 200 millioner euro gjør den spanske tennisstjernen nå sin entré på Costa del Sols boligmarked. Sammen med sin nye partner, Abel Matutes, kaster Nadal seg ut i to eksklusive byggeprosjekter i Estepona og Marbella. I… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Andre jordskjelvet på bare noen dager

På lørdag ble det registrert et mindre jordskjelv på 3,3 på Richters skala i Alboransjøen på 102 meters dyp, 23 kilometer utenfor Fuengirolas kyst. Skjelvet kunne føles på flere steder på Costa del Sol. På mandag morgen ble det registrert enda… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

AP-7 moderniserer tollstasjoner

Bomstasjonene på betalingsmotorveien AP-7 langs Costa del Sol moderniseres og utvides i disse dager for å øke trafikkstrømmen. Den dyptgripende reformen som er i gang (for det meste om natten), vil øke driftskapasiteten med mer en 15 % og redusere… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Endelig regn!

Den siste uken av august bringer velkomne værforandringer med mulig regn og tordenbyger til Málaga-provinsen ifølge direktøren for Málagas meteorologiske senter, Jésus Riesco.  På mandag morgen falt det noen «spredte og isolerte» dråper på visse steder, inkludert i provinshovedstaden, mens… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.