Månedsmagasinet på Costa del Sol

Alvorlig tørke igjen

I to måneder har vannreservoarenes nivåer bare minsket. Málaga by har igjen passert grensen for alvorlig tørke, da reservoarene i Guadalhorce-systemet har falt til under 71,4 hektometer. På lørdag nådde reservoarene Guadalhorce, Guadalteba og Conde de Guadalhorce samlet knapt 67… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkystens sykehus nær kollaps

Legenes fagforening (SMM) sender nok et nødrop til det andalusiske helsevesenet. Fagforeningen frykter en snar kollaps på Costa del Sols sykehus og legesentre grunnet personalmangel. ”Historien gjentar seg dessverre igjen denne sommeren. Vi har ikke nok leger, sykepleiere eller spesialister… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Centre Pompidou blir i Málaga

10 år og 29 millioner euro. Slik lyder den nye avtalen mellom Málaga kommune og Centre Pompidou. Byens ordfører, Francisco de la Torre kunne i helgen stolt bekrefte at det verdenskjente museet blir i Málaga i de neste 10 årene.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Estepona og Coín overgår temperaturadvarsler

Det spanske meteorologiske instituttet (Aemet) ble tvunget til å aktivisere den røde advarselen på grunn av ekstrem varme på Costa del Sol i helgen. Meteorologene uttalte at «kommuner som Estepona og Coín registrerte temperaturer på 42+ grader og har overskredet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga flyplass med historisk halvår

Juni 2024 satte prikken over i-en for et allerede rekordhøyt halvår med gjennomsnittlig 555 flyvninger og 81 000 passasjerer – per dag! Grunnet de utrolige resultatene har Málaga flyplass avsluttet årets første seks måneder med mer trafikk en noen gang.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.