Månedsmagasinet på Costa del Sol

Hvor finnes Malaga-provinsens beste iskrem?

(En kjølig, subjektiv og smakfull guide) Med den hete sommervarmen vi opplever for tiden, er det vel ikke så rart at iskrem er en yndlingsrett for både lokale og turister av alle aldre. Som i resten av verden, er de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Mild juni senker strømforbruket 15 prosent

Meteorologene har tatt feil før, og nå gjør de det igjen. Nesten alle meteorologer har varslet en veldig varm sommer på Costa del Sol, men den har ennå ikke kommet. Gjennomsnittstemperaturen i provinsen lå i juni på 24,3 grader. Det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Tre hoteller i Benalmádena skal rives

I 16 år har de stått og forfalt, og nå skal de rives. Etter flere års diskusjon har man nå grønt lys for rivningen av de tre etterlatte hotellene i Benalmádena Costa, Los Tres Pintores. Hotellene ble stengt i 2008… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kinesisk park til Benalmádena

Den skal hete Gran Parque de la Amistad (Den store vennskapsparken) og forventes å bli et referansepunkt for hele den kinesiske befolkningen i Europa. Det er snakk om en 24 000 m2 park som planlegges å bygges i Benalmádena. Prosjektet beregnes å ville koste 6 millioner euro og vil finansieres av kinesiske investorer. Tomten ligger inntil den nåværende internasjonale kirkegården, som også grenser til tyrefektningsarenaen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Plutselig kom sommeren!

Én uke etter at sommeren offisielt startet den 21. juni, kom sommeren til Costa del Sol. Spesielt fra mandag 1. juli, har været vært preget av intens varme i store deler av Málaga-provinsen. Flere kommuner har registrert de høyeste maksimumstemperaturene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ukontrollert rotteplage i Málaga gamleby

Ankomsten av varmen øker tilstedeværelsen av visse uvelkomne skadedyr i Málaga. Kakerlakkene har ennå ikke overfalt provinshovedstaden, men rottene som egentlig aldri forsvinner, sprer seg nå i gamlebyen. For noen måneder siden tok de over deler av Thyssen-området med Calle… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sol og Sommer

Solen både gir liv og dreper det. Men én ting er sikkert, uten sol vil det ikke være noe liv. Vi har akkurat startet den første av sommermånedene, hvor mange har ferie for å nyte sol og hav. Akkurat nå stråler solen fra en skyfri himmel, og det forteller oss at vi bør forberede oss […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.