Månedsmagasinet på Costa del Sol

Kjempeprotest mot turistleiligheter

Det har vært store protester i Barcelona og på Kanariøyene, og nå har de også kommet til Costa del Sol. 15 000 utilfredse innbyggere møtte opp for lørdagens protest mot det stigende antall turistleiligheter i Málaga – og det manglende… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkysten går mot ny turistrekord

Sommeren 2023 var fantastisk, og 2024 blir kanskje enda bedre. Det er stor optimisme i Costa del Sols turistsektor. Det er nemlig klare tegn på at tallene fra i fjor vil forbedres. “Mye tyder på at vi går mot et… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Få full Telenor-dekning med mobilabonnementet ditt innenfor EU

Ønsker du å ha full Telenor-dekning når du reiser innenfor EU? Da er det viktig å velge det riktige mobilabonnementet for nettopp deg. Med riktig abonnement kan du nyte fri bruk i hele EU/EØS, enten du bor der eller kun er på ferie, sjekke dekningen der du befinner deg, aktivere automatisk nettverksvalg og bruke WIFI […]

Fiesta Marbella – festival i 5 dager

I den andre uken av august blir det musikk- og dansefestival i Marbella, og hvis du vil delta, bør du sikre deg billetter nå. Fiesta Marbella er en fem-dagers festival på Marbella Arena i Puerto Banús med musikk, dans og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny eierorganisasjon for boligkomplekser på Costa del Sol

En gruppe boligeiere har dannet en ny interesseorganisasjon for å forsvare rettighetene til boligeiere berørt av fullmakts-stemmegivning og andre problemer i boligkomplekser og urbanisasjoner. Elisa Álvarez som er presidenten for den nyopprettede organisasjonen, presenterte Apercove for media utenfor Marbella rådhus… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Historisk investering for å forsikre Solkystens drikkevann

Tørkekampen har ført til at kommunesammenslutningen for vestre Costa del Sol har lansert en historisk investeringspakke gjennom vannselskapet Acosol for å gjøre mer drikkevann tilgjengelig for en stadig voksende befolkning. Investeringsplanen på 348,6 millioner euro vil bli presentert for godkjenning… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.