Månedsmagasinet på Costa del Sol

Spanske kvinner utsetter graviditet

Costa del Sols fertilitetsklinikker har fått det travelt. Siden 2002 har antall kvinner som velger å fryse ned sine egg, steget med 80 prosent. Utviklingen bekreftes av Carmen Segura fra privatklinikken Centro Gutenberg. ”Tidligere valgte kvinner å fryse ned eggene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

15 båter renser vannet ved Costa del Sol

Kommuneforbundet på Costa del Sol kommer i år til å allokere 15 fartøy, fire ved kysten og elleve ved strendene, for å rense bort flytende eller delvis nedsunkne objekter og alle typer hydrokarboner og oljer for vedlikehold av vannet ved Costa del Sol. Kommunenes kystlinjer som omfattes av tiltaket er Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas, Marbella, Estepona, Casares og Manilva. Fartøyene kommer også til å legge spesiell vekt på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

CaixaBank: Spania vil motta 90 millioner turister i år

Den spanske økonomien vil fortsette å vokse godt over deres europeiske naboer og over forventningene. De siste som har revidert prognosene for Spanias BNP-vekst er CaixaBank Research som forventer at landets økonomi vil vokse med 2,4 % i både 2024… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flyktninger åpner økologisk ‘plast’-fabrikk i Coín

Selskapet S.Lab som ble skapt av to ukrainske flyktninger, har lansert den første helautomatiske produksjonslinjen med økologisk ‘plast’ laget fra sopp og hemp i byen Coín.  Dette er første skrittet i selskapets plan om å revolusjonere emballasjeindustrien med en naturlig,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga C.F. tilbake i 2. divisjon

Det kunne neppe være mere spenning og dramatikk rundt Málaga C.F.s opprykning til 2. divisjon, da klubben måtte ha et uavgjort resultat i returoppgjøret mot Nástic de Tarragona i Catalonia på lørdag kveld.  Alt så lovende ut inntil midten av… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

FERIA DEL CABALLO DE JEREZ

Det spanske ordet feria kan bety så mangt – alt fra en tradisjonell landsbyfeiring til en festdag, feriedag, tivoli eller en salgsmesse. Feria defineres som en sosial, kulturell eller økonomisk begivenhet som foregår på et fast sted eller på omreisende basis, vanligvis dedikert til et bestemt emne eller felles formål. Likevel tenker nok de fleste på de […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.