Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nytt prosjekt i Mijas – hotell, golfbane og 350 boliger

En av de største private investeringene planlegges nå i Mijas kommune. I mandagens BOJA publiserte Junta de Andalucía den endelige godkjennelsen av endringen av den allmenne byplanen (PGOU) for Mijas. Det betyr at det som kalles Cortijo Los Ortejones i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fotballfeberen raser i Málaga

Etter flere år med store skuffelser og dårlige resultater, er den gode stemningen nå tilbake i Málaga Club de Fútbol. Laget har nemlig kvalifisert seg til sluttspillet om opprykningsplassene til spansk 2. divisjon. Málaga CF møter derfor Celta B i de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

God vekst i den andalusiske økonomien

Banco Unicaja tror på fornyet vekst og bedre sysselsetting i hele Andalucía. Den spanske banken som har røtter i Málaga, antar at Andalucía som helhet vil få en økonomisk vekst på 1,8 prosent i år og 2,2 prosent i 2025.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kinesisk turisme i Andalucía vokser med 200 %

Kineserne ser mot Andalucía når de planlegger reiser til Spania. Den siste statistikken viser den sterke gjenopprettingstakten i akkurat dette markedet. Kineserne blir ansett som en prioritet for regionen etter stansen forårsaket av pandemien og grensestengninger. I 2023 ble flyruter… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Alicante AP-7 mulig fritatt betaling, men ikke Málaga

Den spanske regjeringen vurderer å godta frigjøringen av betalingsmotorvei AP-7 i Alicante, mens de nekter å gjøre det samme for AP-7 på Costa del Sol.  Den spanske samferdsministeren, Óscar Puente, har nettopp kunngjort at hans departement allerede studerer å fjerne… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Pensjonisttilværelse i Spania på godt og ondt

Ifølge de offisielle tallene hadde Spania 6,5 millioner registrerte utenlandske fastboende i januar 2024. Selv om gjennomsnittsalderen har gått ned til 40 år, er Spania fremdeles et av de mest populære landene i verden for utenlandske pensjonister. Og med landets Middelhavsklima, bedagelige livsstil, rimelige priser og vennlige lokalbefolkning, hvem kan klandre dem? Men er livet […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.