Månedsmagasinet på Costa del Sol

Temperaturer opptil 36 grader

Det forventes en drastisk økning i lufttemperaturer i hele Andalucía denne helgen med opptil 36 grader ifølge prognosene fra Det spanske meteorologiske instituttet (Aemet). Fra og med fredag vil en antisyklonisk situasjon med høytrykk bringe skyfri himmel og hete dager,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spania erkjenner Palestina som selvstendig stat

«Det er slutt på passiviteten herifra, og vi håper at flere europeiske land snart vil følge etter.» Slik lyder budskapet fra Spanias statsminister Pedro Sánchez som på oppdrag fra den spanske regjeringen akkurat har kunngjort at Spania kommer til å… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Merkbar økning i seksuelle forbrytelser

Tross tallrike kampanjer og hardere straffer stiger antall seksuelle forbrytelser – spesielt på Costa del Sol. Spansk politi har i årets første kvartal registrert 172 forbrytelser i Málaga-provinsen. Det er en økning på 14 prosent i forhold til samme periode… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Månedsleie på Calle Larios nå €50 000

Den kjente gågaten Calle Larios i hjertet av Málaga by har fremmet sin posisjon som luksusdestinasjon for internasjonale shoppere, og etterspørselen etter forretningslokaler bare øker. Den nåværende tilgjengeligheter er mindre enn 1 % og maksimumsleiene per måned overskrider nå €350… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Slutt på delikatessen conchas finas i Málaga

Det er en ettertraktet delikatesse som er typisk for Málaga – conchas finas (Callista chione), en musling som spises rå med noen dråper sitron. Fra Málagas markedshall, Atarazanas, opplyses det at tilbudet er lite, prisen har skutt i været (til mellom 18… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Velkommen til Rondas Desfiladero del Tajo

Millioner av mennesker har sett Ronda fra broen som har blitt som et symbol på Andalucia, foreviget i Hollywood filmer, internasjonale TV-annonser og selvsagt trillioner av selfies. Men nå har du også sjansen til å se fjellbyen nedenfra. Det Norske Magasinet inviterer deg på et vertikalt eventyr ned i dypet av Rondas kløft på den […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.