Månedsmagasinet på Costa del Sol

Svakt fall på Solkystens boligmarked

Det selges fortsatt bra, men ikke med samme tempo som tidligere. Med 8031 transaksjoner i årets første kvartal falt aktiviteten på boligmarkedet med 14 prosent i Málaga-provinsen i forhold til samme periode i fjor. Det er akkurat den samme tendensen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Store ambisjoner for Esteponas fotballag

Estepona by er i rivende utvikling, og det samme vil nå skje med byens fotballag.I 2022 tok Club Deportivo Estepona et stort hopp opp i landets femte beste rekke, som heter Segunda RFEF, men laget vil nå enda lengere. En… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Vannreservoarene taper 1 hm3 i uken

Tørken gir ingen pusterom. Myndighetene fremhever denne uken at det samlede nivået i Málaga-provinsens vannreservoarer ligger godt under det de var for ett år siden. Nærmere bestemt har reservoarene 34 kubikkhektometer (hm3) mindre vann enn hva de hadde for bare… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Bassengfylling tillatt på Solkysten fra 1. juni

Fylling av private svømmebasseng vil ikke lenger være forbudt på Costa del Sol fra den 1. juni. Dette ble avgjort i et møte med Tørkeforvaltningskommisjonen for de hydrografiske avgrensingene av middelhavsreservoarene på onsdag. Konkret har det blitt gitt godkjenning til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Prøv geocaching og lær mer om Málaga-provinsen samtidig

Her kommer en nyhet for alle – voksne som barn og unge – som liker skattejakter!Málagas provinsstyre, Diputación de Málaga, har forvandlet de fire etappene av La Gran Senda de la Axarquía ­­– GR-242 (Axarquías store vandresti) til et ‘geocaching’-spill.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt fra LOS VIKINGOS – MAI 2024

Som nevnt i aprilnummeret av magasinet, så avsluttet Los Vikingos vårsesongen rett før påske. Høstsesongen starter opp 25. september med Texas Scramble på Cala Nova Golf Klubb. Deretter blir det turneringer med 14 dagers mellomrom på forskjellige baner på Costa del Sol. Høstens høydepunkt er klubbmesterskapet som i år avholdes mellom 9. og 12. november. […]

9 hageplanter som ikke krever for mye vann

Det er ingen tvil om at folk elsker sine hager, terrasser og balkonger. Våren og forsommeren er derfor en hektisk tid for gartneriene. Mange vil ha en velklippet, friskt grønn gressplen og siden varmen her i Sør-Spania tillater det, vil de også virkeliggjøre drømmen om å ha en hageidyll med tropiske frukttrær og blomster. Dessverre […]

Arilds Corner: DET ER MANGE SKJÆR I SJØEN

Som vi alle vet, er det tøft å være fotballsupporter. Det som virket som en sikker sluttspillplass, har blitt en desperat kamp for å nå dette. Poenghøsten i det siste har vært heller mager, med altfor mange uavgjorte kamper. Blodtrykket for oss supportere har i de siste kampene vært faretruende høyt, og hjertet har vært […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.