Månedsmagasinet på Costa del Sol
Virksomhetsprofil: Bilutleie, parkeringsservice og boligutleie i ett

Virksomhetsprofil: Bilutleie, parkeringsservice og boligutleie i ett

alt

Sommeren er rett rundt hjørnet og trafikken av nordmenn som reiser til og fra Solkysten stiger raskt til uante høyder. Ikke bare er etterspørselen etter utleiebiler fra de mange turistene som skal tilbringe sommerferien på Costa del Sol stor, men også behovet for parkering for nordmenn som har boliger på kysten og som reiser til nordligere himmelstrøk om sommeren melder seg. Med 28 års erfaring innenfor bransjen tar det danske bilutleiefirmaet Dansk Biludlejning seg av begge oppgaver med stor ekspertise.

Nye eiere, nye tiltak
Dansk Biludlejning ble nylig kjøpt av de to danskene Mette Nielsen og Jannie Andersen som begge har vært selvstendige boligutleiere i Danmark i en årrekke. Derfor synes utvidelsen av firmaets service med boligutleie å være et helt naturlig skritt mot et større tilbud av servicetjenester til kundene. Selv om verken Mette eller Jannie har oppholdt seg på Costa del Sol i lang tid, kan de allerede nå merke at tiltaket med boligutleie er en fantastisk god ide for så vel turister som fastboende nordmenn.
Når man sitter i Norge og skal planlegge ferien til Sør-Spania med bestilling av flybillett, leie av bolig og bil, kan man ofte ende i en svært stresset situasjon, og gleden ved hele ferieplanleggingen forsvinner. På Dansk Biludlejnings hjemmeside www.danskbiludlejning.dk, kan du både finne den bilen som passer til dine behov, samtidig som du finner fram til ferieboligen. Dermed slår du raskt to fluer i ett smekk. Hvis du ankommer sent og ikke har mulighet for å gjøre innkjøp, kan Dansk Biludlejning også ta seg av jobben med å fylle kjøleskapet slik at kundene i hvert fall overlever til dagen etter.

Ukomplisert bilutleie
Hos Dansk Biludlejning legges det store anstrengelser i å sørge for at kunden på ingen måte føler at utleieprosedyren blir en belastning. Så snart man ankommer Málaga flyplass, står bilen klar. Det eneste man trenger å gjøre er å ringe Dansk Biludlejning, mens man venter på bagasjen. Raskt står bilen klar og til din rådighet utenfor ankomsthallen. Her blir kunden mottatt av en av de ansatte i Dansk Biludlejning som har nøklene til bilen og eventuelt nøkler til feriebolig med seg. I bilen ligger det også et kart som nøyaktig viser hvor boligen befinner seg. Fordi alt det formelle ved inngåelse av avtalene og betalingen ordnes via hjemmesiden, kan man starte ferien allerede fra det øyeblikket man setter føttene på spansk jord.
Når ferien er slutt og man igjen skal tilbake til Norge, kontakter man på samme måte Dansk Biludlejning, og etter avtale overleveres bilen og nøklene til en av utleiefirmaets ansatte i avgangshallen. Med andre ord er det ikke snakk om busstransport fra et sted til et annet, men en enkel smidig prosedyre der kunden kan konsentrere seg om en deilig ferie uten plager.

Parkeringsservice er en stort hit
Omvendt er det mange fastboende nordmenn på Costa del Sol som drar til Norge til over sommeren. Problemet er likevel ofte hva man skal gjøre med bilen, mens man er bortreist. Man kan selvfølgelig la den stå hjemme, men hva hvis den blir stjålet? Hvem skal sørge for at den er pen og ren når man kommer tilbake? Dansk Biludlejning har gjennom mange år tilbudt parkeringsservice der bilen oppbevares innendørs i sikre omgivelser. Mot ekstrabetaling vaskes bilen både innvendig og utvendig slik at det er ren når kunden kommer tilbake. Som en ny og ekstra service tilbyr Dansk Biludlejning også å ta bilen på EU-kontroll om det skulle være nødvendig mens man er borte. Trenger du å få bilen omregistrert fra norske til spanske skilter, er det heller ikke noe problem.
Hvis man bare er bortreist i en kortere periode, kan Dansk Biludlejning nå også tilby utendørs parkeringsservice med samme sikkerhetsforanstaltninger som ved innendørsparkering. Det er litt billigere enn innendørs parkering, men man må selvsagt ta værforholdene i betraktning ved denne løsningen.
Hvis du, mens du er bortreist, er interessert i å leie ut boligen din, tar Dansk Biludlejning seg også av dette. Det er stor etterspørsel blant mange nordmenn som bestiller bil og utleiebolig fra Norge. Mens man er vekke, sørger Dansk Biludlejning også for å vedlikeholde boligen og passe planter og swimmingpool slik at alt ser pent ut når leietakeren kommer og selvsagt også når man selv kommer tilbake til boligen sin.

Stort og variert utvalg
Dansk Biludlejning disponerer et utvalg 30-40 biler som spenner over alt fra små Ford Ka’er til luksusbiler og minibusser med 7 eller 9 dører. Dessuten er det også et stort tilbud på biler spesielt tilpasset golfturister og biler med automatgir som egner seg godt til fjellkjøring.
Sikkerhet for både voksne og barn spiller også en viktig rolle i den serviceen som Dansk Biludlejning yter. Derfor kan man låne både barneseter og puter uten ekstra kostander, og for bare 10 euros ekstra kan man leie en vogn slik at man ikke behøver å transportere den med fra Norge. Man må likevel være oppmerksom på at dette ekstrautstyret må forhåndsbestilles samtidig som man reserverer bilen.

For ytterligere opplysninger, kontakt Mette eller Jannie direkte på tlf. 952 23 22 22 eller booking@danskbiludlejning.dk eller gjør din bestilling på hjemmesiden www.danskbiludlejning.dk. Der finner du også link til boligutleiesiden.
Dansk Biludlejnings telefontid er mandag – fredag fra kl. 8.00 – 18.00.

Av Louise Kathrine Pedersen

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.