Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ytre Suløens jass-ensemble tilbake til Spania i februar

Ytre Suløens jass-ensemble tilbake til Spania i februar

Ytre Suløens Jass-Ensemble og vokalisten Tricia Bouttè er tilbake på sin 5. turne til Spania i februar 2022. Sunnmørebandethar satt sitt preg på den norske tradjazz-scenen helt siden 1973. Nå med ny besetning, har bandet fremdeles sin umiskjennelig og sœregne lyd av New Orleans, krydret med musikk av klassikerne Mingus, Carla Bley, Don Cherry, Roland Kirk og Charlie Haden, samt nålevende komponister som Wynton Marsalis, Eric Clapton og Tom Waits. I de siste 15 årene, har de hatt med den fantastiske New Orleans vokalisten Tricia Bouttè. 

I snart 49 år har bandet drevet utstrakt turnévirksomhet i Europa, Asia, Nord-Amerika og Afrika, i tillegg til utallige tv- og radio-opptredener og 25 plateinnspillinger, som har gitt ensemblet æresborgerskap i jazzhovedstaden New Orleans.

Bandet legger ut på sin 5. turne i Spania i februar 2022:
13/2 Villajoyosa
14/2 Rojales
15/2 Torrevieja
16/2 Nerja
17/2 Costa del Sol Sjømannskirken. (Se kirkesiden for detaljer)

For mer informasjon: www.ytre.suloen.no
Epost:
britt@rumbomusic.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.