Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nesten 100, meglere, klienter,  kollegaer og advokater var samlet på Boho Club i Marbella på den 17. oktober for å ønske gründeren av Vogt Advokatfirma, Einar Askvig, lykke til videre da han etter mer enn 20 år har tredd inn i pensjonistenes rekker. I tillegg til god mat og vin og en festlig stemning, sang tenoren Rodrigo Orrego to arier til ære for celebranten.

Firmaets partner og deleier Christine Sollie Jensen, holdt en rørende takketale til hva hun kalte ”en enestående person som har viet livet sitt til advokatyrket”. Hun passet samtidig på å fremheve at ikke alle i forsamlingen helt trodde at gründeren faktisk har pensjonert seg.

Sollie Jensen takket for Askvigs «uvurderlige bidrag til advokatfirmaet» som han grunnla i 1999. I tillegg til eiendomsrettslige saker, har Askvig i stor grad jobbet som en forretningsadvokat for internasjonale firmaer med maritime forbindelser. Han har vært styremedlem og styreformann i internasjonale selskaper blant annet i Norge, Holland, Belgia og Spania og har bodd i Oslo, Rotterdam, Chicago og Antwerpen før han flyttet til Marbella i 1999.

«Einar har gjennom årene vært et eksempel på den ekte essensen av profesjonalitet, integritet og urokkelig hengivenhet til sine klienter. Hans ekspertise, omhyggelige oppmerksomhet med hensyn til detaljer, hans evne til å gripe inn i komplekse forhandlinger og hans eksepsjonelle evne til å motta respekt med sin tilstedeværelse, har etterlatt et uutslettelig merke på firmaet vårt. Hans villighet til å dele sin erfaring har bidratt til å forme karrieren til flere ansatte, inkludert meg selv. Utover dette har Einar vært mer som en mentor, tillitsperson og venn for meg personlig» sa Sollie Jensen i sin tale og ønsket Askvig en pensjonisttilværelse fylt med glede, avslapning og tid med familien. «På vegne av alle i advokatfirmaet sender jeg vår største takknemlighet for ditt urokkelige engasjement, ditt eksepsjonelle lederskap og dine morgenvitser. Du vil bli dypt savnet.»

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.