Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ny lekker KVIK kjøkkenforretning har nå åpnet i Fuengirola

Ny lekker KVIK kjøkkenforretning har nå åpnet i Fuengirola

Nå kan Kvik også tilby skandinaviske designkjøkkener, bad og garderober i deres nyåpnede butikk i Fuengirola.

Det har vært full fart i de siste par månedene for Søren Skifter Christensen og hans kjappe personale. Fra tanke til handling tar ikke langt, og effektivitet er kjennetegnet for Søren, hans team og Kvik kjøkkener. Den 2. november sto de klare til å ta imot kunder i deres forretning nummer to som nå har åpnet i Fuengirola.

I fjor åpnet Kviks showroom i Marbella, og nå har turen kommet til Fuengirola. I Spania er det nå i alt 12 Kvik kjøkkenforretninger i byene Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao samt Kvik i Marbella og Fuengirola.

Den danske multinasjonale kjøkkenspesialisten, Kvik, som spesialiserer seg på design og produksjon av kjøkkener, bad og garderober, kan med sine butikker i henholdsvis Marbella og Fuengirola tilby et kjempeutvalg av høykvalitets skandinaviske design til overraskende lave priser.

Kvik tilbyr både ansikt-til-ansikt designmøter i butikkene og videokonferanser. ”Det er ideelt for mange utenlandske kunder som bedriften betjener og som kan designe deres drømmekjøkken fra Skandinavia”, understreker Skifter Christensen. Kundene kan velge når, hvordan og hvor det er best for dem å møtes med deres Kvik-rådgiver ved å bestille tid på www.kvik.es.

I Málaga-provinsen skal Skifter Christensen åpne tre butikker i løpet av de kommende årene, men hvor de kommer til å ligge, er ennå ikke helt fastlagt. 

Du finner KVIK i Fuengirola på Ctra. de Mijas 22, rett etter rundkjørselen ved LIDL. Tel. 951 96 67 99. Eller besøk KVIK i Marbella på Avenida Ricardo Soriano 59. Tel 951 51 92 20.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.