Månedsmagasinet på Costa del Sol
Julen hos Casa Nordica – din nordiske matbutikk

Julen hos Casa Nordica – din nordiske matbutikk

Desember kan være en hektisk tid på året med alt som skal forberedes før jul. Heldigvis byr denne måneden også på hyggelige tradisjoner, som mange ganger forbindes med koselig samvær med noe godt å spise og drikke sammen med nære og kjære.

For å slippe for mye stress, er det deilig å vite at alt du trenger til adventsgløggen og julebordet finnes samlet på et og samme sted – nemlig hos din nordiske dagligvarebutikk, Casa Nordica.

Så fyll desember med julesmaker og dufter fra Casa Nordicas generøse utvalg som blant annet tilbyr forskjellige sildesorter, røkt og gravet laks, risengryn til grøten og riskremen eller ferdigvarianten til de som ikke vil stå ved ovnen. Selvfølgelig finnes det også norske spesialiteter som pinnekjøtt og ribbe, julepølse og medisterpølse, og naturligvis også lutefisk. Ingen jul uten gløgg, og for at alle skal få tak i sin favoritt, finner man flere forskjellige gløggtyper i butikkhyllene, i tillegg forskjellige godbiter som dessertoster, smågodt, kaker, konfektesker og brente mandler, som også gjør seg utmerket på juleaftens dessertbord.

(Casa Nordica har også et bredt tilbud av glutenfrie og allergivennlige produkter.)

Casa Nordica, med nordisk mat, ønsker alle lesere av Det Norske Magasinet en god jul!

Følg Casa Nordica på Facebook.

Supermercado Casa Nordica
Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola
Tel. 952 19 91 48
Åpningstider: hverdager kl. 10-19, lørdag kl. 10-15

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.