Månedsmagasinet på Costa del Sol
EUROTALLER klargjør bilen din til ITV-kontroll

EUROTALLER klargjør bilen din til ITV-kontroll

Når det er tid for at bilen din skal til EU-kontroll (ITV-kontroll i Spania), er det alltid best å få den sjekket på et verksted, og Eurotaller er spesialister i å gjøre bilen din klar til kontrollen. Det er viktig at sikkerheten er i orden og at bilen din er i tipp topp tilstand før inspeksjonen.

Eurotallers profesjonelle mekanikere foretar en grundig gjennomgang og inspiserer alle elementer av kjøretøyet, med fokus på det mekaniske, sikkerheten og driften og sikrer at bilen oppfyller ITV-standardene (med unntak av eksos og bremser).

Eurotaller kan også hjelpe med å bestille tid for ITV-kontroll etter avtale med deg, og hvis du ikke ønsker å ta bilen din til visningen selv, så ordner Eurotaller det også.

”Vi er mer enn bare et verksted, – vi har en lidenskap for å utføre et godt arbeid.”

Verkstedet i Calahonda er utstyrt med den mest avanserte teknologien og bruker bare originale reservedeler fra bilprodusentene som sikrer den høyeste kvaliteten ved reparasjoner.

Du finner Eurotaller i Las Postas de Calahonda S.A. (EUROTALLER),

C/ Los Adarves,

Centro Comercial Los Olivos, local 11,

29649 Mijas Costa.

Rett under Carrefour.

Tel: 952 933 907 Mobil 660 264 181

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.