Månedsmagasinet på Costa del Sol
Taggaard Movers – internasjonale flyttinger med vekt på kvalitet og trygghet!

Taggaard Movers – internasjonale flyttinger med vekt på kvalitet og trygghet!

Det finnes mange transportfirmaer, men kun et fåtall kan med rette kalle seg flyttefirmaer. Et av disse er Taggaard Movers, en tradisjonell flyttebedrift med 30 års erfaring i flyttinger til og fra Spania og det øvrige Europa.

Når du skal flytte til utlandet, er det mange ting som må være på plass. Med deres 30 års erfaring vet Taggaard Movers hva som må ordnes både i forhold til logistikk, men også med de diverse reglene som eksisterer i forskjellige land.

Profesjonelle medarbeidere med Torben Taggaard bak rattet.

Taggaard Movers legger vekt på høy kvalitet og et bra servicenivå. De vet at tilfredse kunder er nøkkelen til en suksessfull virksomhet. Derfor jobber de konstant med å opprettholde deres høye faglige nivå og alltid sikre en trygg og god transport av kundenes gods og innbo.

Taggaard Movers har egne pakkemestre, sjåfører og flyttefolk som er spesialutdannet i å ta hånd om dine eiendeler og sørge for at de kommer sikkert frem. De er spesialister i nedpakking i kasser og emballering av innbo og har respekt for tingene som betyr noe for deg. Firmaet råder over egne topp moderne flyttebiler med luftfjæring som sikrer en stabil og dempet transport. Dessuten har de lager i både Spania og i Danmark.

Kvalitet og trygghet er viktige nøkkelord for Taggaard Movers.

Firmaet råder over egne topp moderne flyttebiler med luftfjæring.

For å sikre en god og problemfri flytting, besøker Taggaard Movers boligen din for å vurdere omfanget av flyttingen. Deretter sender de deg et tilbud – som selvfølgelig er fullstendig uforpliktende – hvor de sørger for å inkludere alt rundt flyttingen, så kunden får en trygg flytting uten ubehagelige overraskelser.

Kontakt Taggaard Movers på tel. +45 39 200 200 • Info@taggaardmovers.com • www.taggaardmovers.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.