Månedsmagasinet på Costa del Sol
Møt Dilys White – Interiørguruen fra La Cala de Mijas

Møt Dilys White - Interiørguruen fra La Cala de Mijas

Når Dilys White stenger sitt showroom i La Cala på slutten av dagen, kjører hun opp til sin finca i fjellene hvor det er fred og ro. Sammen med kjæresten og hundene kan hun slappe av og nyte alle sanseinntrykkene som naturen byr på, samtidig som hun steller hagen og renoverer fincaen deres.

Tre-fire ganger i året drar skotske Dilys tilbake til sine røtter og familien i Glasgow som hun sa farvel til i 1994, da hun dro til Tenerife for å prøve lykken sammen med sin daværende mann. Noen år senere, med to gutter på slep, flyttet hun til Costa del Sol hvor hun hadde fått jobb hos en venn som hadde et interiørfirma. Noen år senere startet hun for seg selv, og siden den gang har hun ikke sett seg tilbake.

Dilys har alltid hatt interesse for innredning og dekor, noe som et hav av kunder, spesielt skandinaver, har nytt godt siden hun åpnet sitt eget showroom i 2008. Hun elsker å ha glade og positive mennesker rundt seg. Fornøyde kunder som hun har hjulpet med å skape et hjem i solen, er som balsam for Dilys sjel. Med sitt store smil og skotske accent greier hun alltid å treffe nøyaktig den rette stilen som kundene ønsker. Man kan si at Dilys er interiørdesignernes Sherlock Holmes, for hun undersøker, analyserer og spør nye kunder om alt for å lære dem å kjenne. Dette medvirker til at hun utfører jobben på en profesjonell og samtidig personlig måte som blir blinkskudd hos kundene. Hos Dilys er det ingen regler når det gjelder innredning – det dreier seg om å skape rom og hygge.

Noen vil kalle henne eklektisk, utfordrende eller søkende. Hun liker godt å kombinere gammelt og nytt, antikviteter med moderne klassikere og det tradisjonelle med helt nye trender. Fargene veksler mellom nøytrale sjatteringer til det mer fargerike, og brukes nøytrale nyanser, friskes det alltid opp med fargerikt tilbehør. Du er aldri i tvil om at det er Dilys som har vært mesteren bak interiøret i hjemmet ditt, for nettopp ordet hjem er essensielt – hun skaper ikke et utstillingslokale i boligen du har kjøpt. Nei, tvert imot, hun gjør den klar slik at du kan leve i den og nyte den fullt ut!

Dilys benytter seg mye av spanske leverandører og deltar hvert år i bolig- og designmessene i Madrid og Valencia.

Hennes yndlingsfarge er grønn, og hun beskriver seg selv som ærlig, generøs, til tider utålmodig og energisk. Når Dilys skal slappe av, leser hun gjerne en romantisk novelle eller en god krim, eller saumfarer designmagasiner for å følge med i hva som skjer av nye trender. Hun finner også tid til å gjøre yoga, lage sunn mat og gå turer i naturen med hundene sine, hygge seg med kjæresten og være sammen med sine nå voksne barn.

Du finner White Design i La Cala de Mijas, hvor Dilys White er klar til å avdekke dine behov og være med på å hjelpe deg med å skape et hyggelig hjem i solrike Sør-Spania.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.