Månedsmagasinet på Costa del Sol
Velkommen til Det Norske Magasinets september-utgave 2020!

Velkommen til Det Norske Magasinets september-utgave 2020!

Jeg vet ikke om alle føler det slik, men når det begynner å høstes, får jeg et strekt behov for å spisse blyanter. Ikke bare det, men jeg ønsker å få orden på kontoret og starte nye prosjekter.  Denne trangen er ikke den samme som når jeg på vårparten får et umåtelig behov for å ha storopprydding og kaste ut ting fra skjulet. Nei, på begynnelsen av høsten handler det om andre typer affærer. Det kan selvsagt ha noe med skolestart å gjøre, men når jeg føler det første snev av høst i luften, litt kaldere vind eller mørkere morgener, så begynner jeg å krible etter å sette meg ned foran skrivebordet, pusse brillene, knekke på fingrene og starte å skrive. 

Etter de lange hete sommermånedene med kanskje litt for mye slaraffenliv, føles det godt å få orden i papirene igjen. Kanskje er det tid å investere i et nytt pennal eller et nytt regnskapsprogram for computeren? Deretter er det bare å sette i gang. Det handler om en intellektuell bestrebelse, mulig noe kreativt, men i alle fall noe som stimulerer mentalt. Senere på høsten kan vi, som ekornene, få vinterforsyninger i hus, men for nå er det planlegging og organisering som står for tur. 

September fortjener en liten feiring for oss i Det Norske Magasinet. Det er nemlig første gang siden mars at vi kommer på trykk. Til tross for Koronakrisens lange løp, som vi ennå ikke helt kan se enden på, har vi iallfall overkommet den aller største humpen. Dette krever at annonsørene for våre gratis magasiner får tiltro til markedet igjen og ønsker å vise deg hva de har å tilby. Endelig kan vi bringe dere magasinet i hendene, mens de som fremdeles er tilbake i Skandinavia kan fortsette å lese våre digitale utgaver på nettet. (Vi ønsker dere ellers velkommen hjem til Andalucía så snart som mulig…) 

Denne gangen bringer vi deg et spennende profil intervju. Jeg hadde gleden av å møte den norske seriegründeren Nicolai Prydz i han hjem i Marbella for å høre om hans nyutgitte bok Startup-Helvete. Med en slik tittel er det ikke så rart at han har fått en masse media dekning og at boken selger som varmt hvetebrød i gamlelandet! Les intervjuet om denne fargerike mannens berg og dalbane liv i startup bransjen. Hvis du er som meg, vil du umiddelbart ønske å lese boken hans, og jeg er ganske sikker på at han både dedikerer og signerer ditt eksemplar hvis du skulle møte han på Costa del Sol, i Oslo eller hvor det skulle vœre. 

Pandemien som vi lever med skaper fremdeles usikkerhet, bekymringer og vanskeligheter for mange næringer. Vi  må ennå bruke masker, en ting som vi i vinter aldri hadde kunnet ha forestilt oss. Men som man sier på engelsk, ’This too shall pass.’ Dette vil også ta slutt, for ingenting varer evig.  I mellomtiden får vi spisse blyantene, sette oss ned og notere planer og strategier for fremtiden. Kanskje det blir til en startup idé? 

Karethe

Av Karethe Linaae

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.