Månedsmagasinet på Costa del Sol
Velkommen til Det Norske Magasinets mai-utgave 2020!

Velkommen til Det Norske Magasinets mai-utgave 2020!

Da var endelig våren kommet, med sol og gode temperaturer i Spania og relativt dårlig vær i Bergen, hvor jeg befinner meg i skrivende stund. Alt som forventet med andre ord, bortsett fra den fremdeles pågående og meget spesielle situasjonen vi befinner oss i grunnet Corona-pandemien.

Denne måneden markerer også et veiskille for meg personlig, da dette er siste gang for nå at jeg skriver lederartikkelen som redaktør for Det Norske Magasinet. Temmelig nøyaktig tre år har gått siden jeg skrev min første lederartikkel i april 2017, og det har vært en spennende og lærerik epoke i mitt liv, med trivelige og hjelpsomme kollegaer og venner i Norrbom Marketing, og ikke minst med alle de gode vennene jeg har fått og de spennende menneskene jeg har møtt på Costa del Sol og i Spania gjennom disse årene. En stor takk til dere alle!

Skjebnen ville det annerledes, og for en tid tilbake var jeg nødt til å returnere til Norge med kone og barn. Etter hvert som tiden har gått har det blitt mindre realistisk å tro at vi kunne returnere til Costa del Sol på permanent basis, og besøkene har også blitt sjeldnere enn vi skulle ønske. Det føles derfor riktig å overlate pennen til andre, og jeg ønsker påtroppende redaktør hjertelig til lykke med en av kystens mest spennende jobber.

Nye utfordringer venter for meg, «hjemme» i Norge må jeg vel kunne si, selv om Norge ikke har vært mitt faste bostedsland siden 2001. Når du leser disse linjer er jeg allerede i gang med nye prosjekter, og jeg legger bak meg journalistkarrieren til fordel for å jobbe med dyr, natur og undervisning. Noe helt annet enn å være journalist og skrive artikler, men er ikke det noe som gjør livet og tilværelsen så spennende – at man kan bli (nesten) hva man ønsker å bli, og at på ulike stadier i livet kan man gjøre ulike ting? 

Jeg ser frem til å besøke Costa del Sol igjen en eller annen gang i fremtiden, og forhåpentligvis blir det ikke så altfor lenge til. Mitt neste besøk blir utelukkende som turist, og det skal jeg nyte. Kysten har så mye å tilby, og vil alltid ligge mitt hjerte nært. Mine barn hadde også deler av sin oppvekst i Alhaurìn de la Torre, så det er selvsagt på sin plass at de beholder et visst kjennskap til både Spania, samt England hvor de ble født.

Avslutningsvis vil jeg nok en gang takke alle lesere og venner for at dere har fulgt meg her i Det Norske Magasinet, og mine beste ønsker og tanker sendes dere alle. Jeg er dårlig på å ta farvel, så foretrekker å si på gjensyn… Tusen takk for meg!

Tom Halvorsen

Av Tom Halvorsen

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.