Månedsmagasinet på Costa del Sol
Permanent makeup – en ideell sommerløsning

Permanent makeup - en ideell sommerløsning

Nå er sommeren her igjen, og med den følger makeupens verste fiende: de høye temperaturene.
De fleste kvinner kjenner til problemet med eyelineren og brynstiften som blir bløte i varmen og vanskelige å ha med å gjøre. Også huden blir varm og makeupen «forsvinner» i bokstavelig forstand som dugg for solen – eller klines utover slik at streken som burde pynte langs vippekanten, plutselig sitter nesten midt på øyelokket. Mange kjenner sikkert også igjen at man har tegnet to flotte bryn om morgenen. Senere på dagen kikker man seg i speilet bare for å konstatere at man plutselig bare har ett bryn…. ikke særlig morsomt!
Permanent makeup kan være løsningen.
Den permanente eyeliner kan påføres på forskjellige måter, fint og smalt, eller litt bredere til den som ønsker en mer framhevet look – og viktigst av alt; den blir sittende der den skal, uansett om man boltrer seg i havets bølger, svetter på tennisbanen, shopper seg gjennom den sommerhete storbyen eller bare har en lang og hard arbeidsdag på kontoret.


Å få tegnet opp leppelinjen er også svært populært fordi det gjør munnen mer uttrykksfull. Den naturlige leppelinjen har det med å bli visket ut med alderen, og vi vet alle hvor raskt selv en leppeblyant av god kvalitet forsvinner eller ender på vannglasset sammen med leppestiften. Med den permanente leppelinjen er det ofte nok å bruke litt lip-gloss fordi linjen også gir både fasong og farge til leppene.
Fargemulighetene er tallrike, og den permanente ønskelook’en kan oppnås på få timer i klinikken – og behandlingen er nesten smertefri.
Permanent makeup er testet for å sikre at selv kvinner med ekstrem sensitiv hud ikke får allergiske reaksjoner. Altså er permanent makeup nettopp en god løsning til kvinner som reagerer allergisk med rødming, kløe og irritasjon overfor vanlig makeup.
Få vakre bryn, lepper eller en eyeliner som bare sitter der den skal, 24 timer i døgnet, før varmen og badesesongen for alvor setter inn.
For bestilling til prøvekonsultasjon, kontakt Nana Norrbom på tlf.: 610716048.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.