Månedsmagasinet på Costa del Sol
Norske korps til Solkysten i juni

Norske korps til Solkysten i juni

Den 21. juni er Europas musikkdag og i år igjen vil norske skolekorps delta i musikkfestivalen Festival Tropical de Bandas de Músicafra 19. – 29. juni.Den populære festivalen startet i Almuñecar i Granada-provinsen i 2015, og siden 2019 har den foregått på Costa del Sol.

Fitjar skulekorps

Festivalen arrangert av TRAVEL MARKET NORUEGA og det spanske INDIGO DMC GROUP, og takket være samarbeid med rådhusene og kulturrådene på Costa del Sol vil man kunne oppleve norsk korpsmusikki Benalmádena/Arroyo de la Miel, Torremolinos og Mijas Pueblo.

I år deltar hele ni norske skolekorps inkludert Sande juniorkorps, Søndre Eidsvoll skolekorps, Skien skolemusikk, Søndre Nittedal skolekorps, Lesjaskog skulemusikk, Fitjar skulekorps, Haddal musikkorps, Smågardistene (Stabekk skoles musikkorps) og Byåsen musikkorps. Musikerne er 10 til 18 år gamle og korpsene har mellom 25 og 74 medlemmer.

Smågardistene (Stabekk skoles musikkorps)

Også i år vil de unge musikerne marsjere i gatene (smågardistene er norgesmestre i marsjering!) og bringe gratis underholdning til kystbefolkningen og tilreisende med deres musikalske repertoar. Alle korpsene går først i tog på en runde i byen og stopper så på en offentlig plass hvor det er oppsatt scene. Forestillingene foregår på forskjellige dager og steder hvor lokale band og musikere også vi delta.

Alle forestillinger og opptredener er gratis.

For mer informasjon, kontakt:
INDIGO DMC Group S.L. Tel: (34) 951 32 41 81/952 44 90 94 info@indigo-dmc.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.