Månedsmagasinet på Costa del Sol

Det er stille i og rundt Norsk Forening i disse dager. Nå er vi spredt for alle vinder, vi gjester, medlemmer og frivillige medarbeidere i Foreningen.

Vi har ønsket alle en god sommer nå over lang tid. Husk at Foreningen åpner dørene igjen 13. september!

Sommerbilde fra Inger Jakhellns hage i Trondheim. Nidelva flyter stille forbi

I det små er det noe som fortsatt binder oss sammen:

Vår ivrige fotograf, Ivar Johnsen, er den som gjør at vi kan føle at vi hele tiden er i Fuengirola. Han legger ut bilder på Facebook fra stranden, fra kjente gater, Osborne-oksen og hele byens blomsterprakt. Vi er mange som setter pris på det han gjør.

Arne Bjørndal holder oss oppdatert om fotballen og om Coronarestriksjonene på Norsk Forenings Facebook side. Gledelig er det at vi nå med forsiktighet kan ferdes ute i det fri uten munnbind.

Og selvfølgelig kan vi alle sitte hjemme i stua, om det er i Spania eller hjemme i Norge, og følge med hva som skjer i Spania gjennom Det Norske Magasinet.

Fotograf Ivar Johnsen vandrer rundt i Fuengirolas gater og tar bilder til oss. Dette er Osborne-oksen i Los Boliches

Foreningens Skrivegruppe er i sving året rundt. Vi er fortsatt like spente på oppgavene – titlene – på nye noveller, som vi etter tur har ansvaret for. Kanskje noen av Magasinets lesere har forslag til novelle-titler?

Det morsomme er at alle medlemmene skriver så forskjellig, men ganske så gjenkjennende. Evalueringene som er så viktige, skrives også på Internett. Vi alle ser fram til å møtes til høsten i Spania og fysisk møte hverandre igjen.

Tove Røv Thorsen har nylig tatt dette bilde fra Malegruppas lokaler

Storartet er det at Malegruppa siden Corona-nedstengningen i mars 2020, klarer å holde på sine lokaler. Det er helt klart at det er med et nødskrik.

Noen medlemmer bor i Spania, og andre betaler sine kontingenter fra Norge.

Mange har sikkert savnet våre populære Kunstneraftener. Vår kunstneriske leder Knut Kråkevik, har ikke kunnet besøke Fuengirola i denne tiden.

Men vår daglige leder Gunvor Sørhus, har gjort en strålende jobb. Hun, og også Tove Røv Thorsen, legger ut bilder på Facebook, både egne bilder og fra utstillinger.

Hyggelig er det at Boulegruppa hele tiden møtes til tross for at spillerne blir færre og færre etter som sommeren går. Med i det hele er samholdet rundt kaffebordet og kanskje lunsjen etterpå. Det er mange små hyggelige spisesteder rundt Norsk Forening og boulebanene.

Norsk Forening sender sommerhilsener til alle!

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.