Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

HEI på dere alle sammen – og GODT NYTT ÅR!

Vi har vel for lengst lagt vekk julebelysningen, brutt de fleste nyttårsforsettene og er godt i gang med å forholde oss til 2023- hva dette nye året enn måtte bringe!

Vi i Norsk Forening er i full gang igjen med å tilrettelegge og sørge for at alle får en fin opplevelse hos oss. Matserveringen går for fullt, quizene hver onsdag kl. 1900- alpingruppen trasker på tur med oppmøte på Feriaplassen hver søndag kl. 1100.

Boulegruppen har også startet opp igjen – men i skrivende stund er tidene ikke klare ennå.

Nye flotte og sosiale turer står også på trappene, til Antequera og Dolmene, og til Sevilla og jødekvarteret, henholdsvis 27. februar og 23.mars. Vi forsøker også å få til en mils vandretur i ravinen ved Ronda. Følg med på nettsidene og i neste nummer av magasinet.

Ansvarlig for siden:

Hans Petter Lindøe

hanspl@broadpark.no

Visste du at …

Calle San Rafael og Calle España er to av de seks gatene som Fuengirola besto av da den fikk status som by i 1841. Disse gatene har den samme traseen og sogner begge til Plaza de la Constitución- som også lå der i 1841.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.