Månedsmagasinet på Costa del Sol

Hei igjen!

Februar blir en spennende måned for oss som liker å besøke Norsk Forening. Ikke bare har vi fremdeles lave priser på mat og servering, men aktivitetene er mange, interessante og spennende.

Et av månedens høydepunkt blir en innholdsrik tur til Sevilla med omvisning av vår fortreffelige guide, Pia. Selv om mange har vært i Andalucias hovedstad før, kan vi garantere at akkurat DETTE besøket vil gi oss nye og spennende opplysninger. Tre-retters lunsj på god restaurant inkl. drikke er også et sosialt høydepunkt. (Får bare håpe at vår alles kjære Jarle ikke går seg vill etterpå …) Sett av mandag 27. februar til denne begivenheten. Påmelding i foreningen.

Vi fortsetter å minne om

TOMBOLA mandager fra kl. 18.00

QUIZ for alle hver onsdag kl. 19.00

Medlemsmøte første torsdag i måneden (se eget oppslag)

Alpingruppen har turer hver søndag kl. 11.00 – oppmøte på Feriaplassen. Løypen legges ut på facebook fredagen før.

Bouling – mandag, onsdag og fredag.

Ellers vil oppslag om hva som skjer alltid bli hengt opp i lokalene.

Åpningstider mandag – fredag 11 – 15.30

                                            Lørdag 11 – 14.30

Oppslag om nye turer, bl.a. til Antequera og fottur i juvet ved Ronda, vil komme senere.

Torsdag 23.februar kl. 18.00 avholdes foreningens generalforsamling med bl.a. valg av styre etc. Kun medlemmer har stemmerett.

Visste du at

Plaza de la Constitución – som mange nordmenn bare kaller Kirkeplassen – er en yndet møteplass for mange av byens innbyggere og gjester. Her ligger den vakre kirken Parroquia de Nuestra Señora del Rosario på akkurat den samme plassen som den opprinnelige, lille kirken reist på 1600-tallet! Nåværende bygg ble skadet av bomber under borgerkrigen i 1936, men bygget opp igjen i 1945 og restaurert i 1988. Her ligger også det staselige monumentet Monumento a la Familia.

Ansvarlig for denne siden

Hans petter lindøe

hanspl@broadpark.no

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.