Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málaga C.F. trenger mer kapital

Málaga C.F. trenger mer kapital

Covid-19 pandemien rammer hardt alle steder – også i Málaga Club de Fútbol. Derfor har klubben nettopp søkt om en kassakreditt på 8,6 millioner euro for ikke å få problemer med likviditeten i inneværende år. Klubben lider bl.a. hardt av å ha spilt uten tilskuere i ett år nå. Normalt innkasserer Málaga C.F. fire millioner euro i salg av sesongkort per spillesesong.

Klubben ble ellers gjeldfri etter at den sittende administrator, José María Muñoz, kom til for et par år siden. Stort sett hele spillerstaben ble sagt opp, i likhet med mange medarbeidere, og andre kostnader ble redusert drastisk. Byens fotballag har i dag et overskuelig lån på fem millioner euro fra forbundet La Liga, men søker nå også om kassakreditt. 

Administrator håper at det kan falle en endelig dom i rettssaken mellom Al-Thani, hotellkjeden Blue Bay og mindretallsaksjonærene, som vil klarlegge eierforholdene innen utgangen av året. Da først kan Málaga C.F. for alvor tenke fremover – enten via et regulært salg til en ny eier, eller via en betydelig utvidelse av aksjekapitalen.

(Kilde: Diario SUR) 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.