Månedsmagasinet på Costa del Sol
Det bygges høyere enn noensinne

Det bygges høyere enn noensinne

Optimismen sprudler på Costa del Sols boligmarked, men de positive taktene når ikke samme høyder som i Alicante. I byen Torrevieja, som er preget av mange norske tilflyttere, tar man nå første spadestikk for oppførelsen av 18 nye skyskrapere rett utenfor bysentrum. De høyeste byggeprosjektene blir på 29 etasjer og får selvsagt havutsikt.

Alicante-provinsen har i flere tiår, ikke minst i Benidorm, hatt en tradisjon for å oppføre høye bygg. Kommunens byplan har ikke forandret seg markant siden 1987 og gir entreprenørene stort sett frie hender. I tillegg har det alltid vært bredt politisk flertall og folkelig støtte bak de store byggeprosjektene, som gir flere innbyggere, flere turister og flere jobber. Aldri før har man allikevel gitt så mange og så store byggetillatelser på samme tid. 

(Kilde: El País) 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.