Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hvordan du kan finne forbindelsen mellom naturen og deg selv

Hvordan du kan finne forbindelsen mellom naturen og deg selv

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Gapet mellom menneskene og naturen, som vår velferd er avhengig av, har aldri vœrt større enn i dagens samfunn. De fleste av oss har valgt å føre et hektisk byliv som, når det kommer til stykket, hverken gagner oss selv eller verden rundt oss. Det kommer derfor stunder da vi trenger å flykte, reflektere, koble av og gjenopplive. Å legge til rette for nettopp dette er ideen som har inspirert Finca La Donaira (Montecorto, Málaga) til å invitere til opplevelser hvor man kan finne en ny forbindelse med Moder jord.

Lett tilgjengelig, men allikevel vilt: Store gressletter, eikeskoger og klippeformasjoner hvor rovfuglene hekker er det imponerende bakteppet eiendommen har for feiring av bryllupsfester, presentasjonen av unike konserter eller for organiseringen av omegnens øko-maraton. Alt fra jorden til biene er tilrettelagt i et harmonisk samarbeid mellom mennesker og natur. Det økologiske gårdsbruket og luksushotellet er frøet som spirer alle La Donairas prosjekter og arrangementer, og som setter søkelys på å finne en bedre og mer bærekraftig måte å leve på.

Den kanskje reneste formen for kunstnerisk uttrykk er musikk. Den er i stand til å føre oss utover intellektets begrensning og gi oss et innblikk i det universelle som omgir oss. Musikk er en av de beste uttrykksformene for å utvikle og dele følelser, som igjen kan gi en høyt skattet verdi – frihet.

La Donaira har utallige ganger presentert musikk av verdensklasse i en avslappet atmosfære under åpen himmel, enten på utekonserter eller i romantiske sommerkvelder, når stedet avholder Pause-festivalen. Ved slike anledninger åpner La Finca sine porter for all slags publikum for at de kan dele minneverdige stunder.

Det luksuriøse økohotellet tiltrekker seg en konstant strøm av mennesker som trenger et avbrekk i en hektisk hverdag. Disse samlingene kan skje under et 500 år gammelt eiketre, når bruden og brudgommen skaper det magiske øyeblikket ved å dele sine løfter med familie og venner. Under bryllupsfeiringen kan man nyte vakkert utsmykkede rom og terrasser, mens festbordet bugner av utsøkte naturdelikatesser.

«Alt som du kan forestille deg, eksisterer.»

Dette var ordene til Malaga-kunstneren Pablo Picasso. La Donaira utforsker alltid nye opplevelser som inspirerer til dialog om design, intelligent arkitektur, kunst, natur, jordbruk og vår plass i den naturlige verden.

Tekst og Foto av Finca la Donaira

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet