Månedsmagasinet på Costa del Sol
Her er de mest kreative julegavetipsene

Her er de mest kreative julegavetipsene

ADVERTORIAL

Det er ikke alltid like lett å være kreativ med julegavene og derfor har vi kommet opp med noen tips til deg som ligger litt bak skjema. Forhåpentligvis kan du finne noe du kan gi til en god venn, et familiemedlem eller en partner. La oss ta en titt!

Til frokostelskere: Hamilton Beach Breakfast Sandwich Maker

Denne morsomme unike julegaven er en rimelig bestselger de vil bruke året rundt. Hamilton Beach frokostsandwichmaskinen kommer i en rekke trendy farger, tar nesten ingen benkeplass. Gaven koster også under 300kr, du trenger ikke noe forbrukslån på dagen for å ha råd til denne gaven. I løpet av minutter er en næringsrik frokost fylt med varmt brød, egg tilberedt til perfeksjon og massevis av pålegg klar til bruk. Enkel betjening og opprydding gjør det også til en av de beste gavene til studenter.

For pizzaelskeren: Ooni Pizzaovn

Hvem elsker vel ikke pizza? En pizza har aldri smakt bedre før. Her får du restaurantfølelsen hjemme, uansett om du er nybegynnerkokk eller masterchef. Dette er den perfekte gaven for deg som ønsker å gi en gave du vet at vil bli brukt, og en gave som virkelig skaper gode stunder sammen.

Til spillelskeren: Scrabble Deluxe Edition

Øk sjansene dine for å vinne gavespillet i år med et Scrabble Deluxe Edition-brettspill av arvegods. Det er en luksuriøs versjon av det klassiske spillet med et massivt treformat og en mahognifinish. Den innebygde platespilleren og den hevet flisesengen har gitt den strålende anmeldelser. Enkelt en av de beste gavene til besteforeldre, denne kan du ikke gå glipp av.

For tedrikkere: Pukka økologisk urtetesett

Det som gjør dette organiske Pukka-urte-gavesettet så unikt, er utvalget av 45 fargerike teposer i smaker som strekker seg langt utover typisk kamille. Det er den perfekte gaven til en som har alt, men som elsker te. Sammen med roseblader, valerianrot og Manuka-honning gjør dette til en spennende gave for teelskere – selv om de er erfarne teproffer.

Gave til kjæledyreiere: Dyson Pet Grooming Kit

Dyson Pet Grooming Kit er lett en av de mest unike julegaveideene for de som allerede eier en Dyson-støvsuger. Bortsett fra pålitelig sugekraft, lager Dyson noen av de beste støvsugerne på markedet på grunn av deres allsidighet. Dette kjæledyrpleiesettet er et sett med vedlegg som tilbyr pleie av profesjonell kvalitet til lang- og mellomhårede kjæledyr. Det er egentlig så enkelt. Det betaler seg bare ved å avbestille et par ekstraturer til frisøren.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.