Månedsmagasinet på Costa del Sol
Det Norske Magasinet lanserer ny hjemmeside – hva betyr det for deg som leser?

Det Norske Magasinet lanserer ny hjemmeside - hva betyr det for deg som leser?

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Martin Norrbom forteller:

Vi i redaksjonen er stolte over å kunne presentere Det Norske Magasinets helt nye hjemmeside. Riktig mange av våre lesere koser seg hver måned med vårt trykte magasin, men til dem som følger med fra Norge eller som ønsker å holde seg oppdatert på nyheter, begivenheter og mye annet er hjemmesiden et viktig redskap, hvilket besøkstallene også viser klart og tydelig.

«Våre lesere interesserer seg for hva som skjer på kysten, og holder øye med når det for eksempel er åpent hus med gode tilbud, eller hvor og når det er arrangementer, utstillinger, etc. Det vil vi gjerne imøtekomme ved å gjøre det mulig for leseren å søke på utflukter og begivenheter ut fra deres egen plassering,» forteller Martin Norrbom.

Mer aktuelt enn noensinne

«Vi har allerede en trofast følgerskare på vår Facebook-side, og flere tusen lesere er påmeldt vår nyhetsservice på e-mail, hvor de mottar spanske nyheter på norsk to ganger i uken. Med den nye hjemmesiden ønsker vi også å markere oss som en egentlig nyhetsside, hvor det blir lagt ut nyheter i realtid. Mange av våre lesere forstår ikke perfekt spansk, men har et behov for å følge med på hva som skjer i deres andre hjemland eller i lokalområdet, samt hva det har av betydning for dem. Dette behovet oppfyller Det Norske Magasinets nye hjemmeside, hvor de viktigste spanske nyheter presenteres på norsk.»

Klart bindeledd mellom næringslivet og leserne

«Det Norske Magasinet er et annonsebetalt magasin, likeledes er våre annonsører også til stede på hjemmesiden uten at det dog sjenerer brukervennligheten, men bare komplimenterer leseropplevelsen. Vår oppgave er også i aller høyeste grad å være et bindeledd mellom leserne og de næringsdrivende på Costa del Sol, og den nye hjemmesiden gir bedrifter, butikker og restauranter enda bedre muligheter for å nå ut til leserne, som likeledes interesserer seg for nye muligheter, opplevelser og gode tilbud,» sier Martin Norrbom.

Forbedret brukervennlighet

«Den nye hjemmesiden tar også høyde for at riktig mange av leserne besøker den via deres mobil eller tablet, og den tilpasser seg etter det. Dessuten er det tatt høyde for typografi, linjeavstand og leservennlighet, samt at vi har gjort plass til flere fotos, så artiklene i fremtiden vil ta seg like flott ut som i magasinet,» forteller Martin Norrbom, som står for Det Norske Magasinets grafiske uttrykk i magasinet, og som derfor har særlig fokus på dette aspektet.

«Leserne i dag er vant til mange underholdningstilbud og velter seg i gratis materiale. De er derfor også kritiske over for hva de får presentert. Det er vi meget oppmerksomme på, og vi jobber disiplinert for å levere artikler som er relevante, interessante og spennende – hver måned i våre trykte magasin, to ganger ukentlig i våre nyhetsbrev og hver dag på vår hjemmeside. Vi håper at leserne tar godt imot den.»

www.norskemagasinet.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet