Månedsmagasinet på Costa del Sol
Den store kryptotrenden: Nå slenger også Twitter seg på

Den store kryptotrenden: Nå slenger også Twitter seg på

ADVERTORIAL

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Sannsynligheten for at du har hørt om Kryptovaluta er stor. Det har blitt en gigant innenfor betaling, og mange er begeistret over denne desentraliserte økonomien. Mange store selskap verden over har fått øynene opp for dette fenomenet. Det har godt fra å være noe litt undergrunn, hemmelig, og oppfattet av noen som kriminelt, til å bli det “alle” snakker om.

Amazon, PayPal, Mastercard og Tesla er blant noen av selskapene som er positive til kryptovaluta. Sistnevnte har gitt Bitcoin særlig mye oppmerksomhet, og Tesla gründer Elon Musk har flere ganger utrykket sin kjærlighet for kryptoen. Valutaen blir ofte omtalt på Twitter, den populære sosiale medier plattformen som lar deg legge ut korte meldinger til alle på internett. Nå har de tatt trenden under vingene, og er klarfor en ny versjon som tilbyr kryptobelønning for brukerne.

Store investeringer

Mange forbinder nok krypto mest med et investeringsobjekt. Enten om man har en kryptoentusiastisk venn, eller har lest andres suksesshistorier, så har de fleste fått med seg at man kunne ha gjort en god investering om man klarte å forutse Bitcoins fremtid. Mynten som var hele starten på kryptovaluta ble annonsert i 2008 av pseudonymet Satoshi Nakamoto, og var på den tiden ikke verdt stort. Nye rekorder satt denne høsten viser til at en Bitcoin er verdt over 65.000 amerikanske dollar. En slik vekst gjør mange sultne på nye mulige kryptoinvesteringer, så hold deg oppdatert på norsk kryptoinformasjon for å være tidlig ute på neste trend.

Kryptobelønning

Det er kanskje ikke så rart at Twitter frister brukere med kryptovaluta som belønning, det er tross alt en stor målgruppe som interesserer seg for fenomenet. Ideen deres er at den nyeste versjonen av appen skal lanseres med funksjonen Tips, der man kan belønne Tweets med penger. Dette innebærer både tradisjonelle betalingsmetoder, men også disse digitale pengene. Det vil være en 18 års aldersgrense for overførsel av kryptovaluta.

I tillegg til Tips så skal kommunikasjonsplattformen også støtte tjenesten GoFundMe, som er en Amerikansk For-profit crowdfunding-plattform. Her kan man i fellesskap samle inn penger til ulike formål.

Flere bruksområder

Det er ikke bare på Twitter an kan bruke kryptovaluta som Bitcoin. I takt med at kryptotrenden stiger, og at teknologien i verden er i stadig utvikling, så blir digitale valuta mer tilgjengelig og brukbart. Mange ser på det som investeringsobjekt, men det går altså også an å kjøpe mynter for å bruke i hverdagen. Det er relativt enkelt å komme i gang med Bitcoin eller en av de tusener andre kryptovaluta. Dette foregår som oftest online, og kan kjøpes på en kryptobørs eller en nettmegler. Før man gjennomgår en slik investering er det viktig å undersøke kryptoen nøye, og gjøre seg godt kjent med teknologien bak.

Det er utrolig spennende å følge med på kryptovaluta som Bitcoin, og se hvordan den utvikler seg med årene, og hvor teknologien dukker opp. I noen land er det mange som satser alt på kryptovaluta fremfor de tradisjonelle betalingsmetodene, og nå viser det seg også at selskaper over hele verden slenger seg på trenden.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet