Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sånn kommer du i gang med Bitcoin

Sånn kommer du i gang med Bitcoin

ADVERTORIAL

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Aksjer er ikke lenger noe man bare hører om i avisen, og har blitt noe som flere og flere har kunnskap om, og ikke minst investerer i. En av de aller største trendene innenfor dette er kryptovaluta og ikke minst Bitcoin, som er den kryptovalutaen som har aller størst innvirkning på markedet. Her får du vite litt om hvordan du kommer i gang, hvis dette er noe du ønsker å gjøre.

Det er mange som har fått øynene opp for aksjer de siste par årene. Og ikke minst har dette fokuset blitt drevet av den store interessen for ting som kryptovaluta og kanskje spesielt valutaer som Bitcoin. Det er mange forskjellige typer kryptovaluta, men dette er en av de aller mest populære, og er på mange måter den som har den aller største påvirkningen på markedet, som vi har sett gjøre store utsving i løpet av det siste halve året.

Fordi dette har blitt så populært, er det mange som ønsker å begynne å investere i kryptovaluta, men det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Heldigvis finnes det mange gode ressurser på nettet – enten man vil ha noe som er helt gratis eller en mer grundig gjennomgang via for eksempel et kurs. Men uansett hvordan man velger å gå frem, så er det viktig at man setter seg litt inn i hvordan man skal handle aksjer, sånn at man får valgt en god plattform.

Tre enkle trinn for å starte investeringene dine

Det kan være overveldende når man skal begynne med noe nytt, noe man ikke har gjort før og ønsker å begynne med. Så det å få litt grunnleggende informasjon som gjør at man kan komme i gang med litt mer selvsikkerhet om hvordan man skal gå frem.

  • Finn en plattform som du stoler på. Det å velge en god plattform er alfa og omega for å få en god opplevelse. Det er mange plattformer, så velg den som passer deg som investor best.
  • Sett deg godt inn i Bitcoin. Det å ha nok kunnskap om det man investerer i, er viktig for å kunne ta gode valg underveis, så dette er en god investering.
  • Bli kjent med deg selv som investor og lag en strategi. Har du lav eller høy toleranse for risiko? Vil du investere på kort eller lang sikt? Alt dette sier mye om hvilke valg du burde ta.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet