Månedsmagasinet på Costa del Sol
I oktober er permanent makeup-temaet eyeliner og punktstreksteknikk. Jeg har tidligere skrevet om opptegning av bryn og lepper, og nå er det øynenes tur.
Permanent makeup egner seg spesielt godt til kvinner som er lei av å legge makeup hver dag, eller til dem som mangler hår og pigment.
 
Mange av dem som kommer til meg har problemer med å få tegnet eyelineren riktig, eller opplever at den holder dårligt, og ofte også flyter ut.
Disse problemene unngås ved innpigmentering av en fast eyeliner.
Eyelineren innpigmenteres med en tynn nål og det er alle mulige fargemuligheter å velge blant.
Holdbarheten er mellom 3 og 5 år, avhengig av farge.
Før behandlingen diskuteres det hvilken farge som er kledelig, og hvilken form for påtegning som passer til øyets og ansiktets fasong.
Mange velger eyeliner både over og under øyet, men hvis øynene er litt små er det som regel bedre kun å påføre eyeliner over øyet.
 
Før behandlingen lokalbedøves huden, og derfor er ubehaget minimalt. Etter behandlingen heler huden i løpet av ca. 5 dager, og i den perioden er det en liten, tynn skorpe på overflaten, som beskytter mot bakterier og støv fra luften.
Sårskorpen faller av selv, og ingen produktpåføring er nødvendig i løpet av de dagene.
Dagen etter behandlingen kan man, hvis man ønsker det, bruke mascara igjen.
 
Fra 10-30 dager etter behandlingen kommer man tilbake til meg i klinikken og får sjekket helingen og resultatet. Da er det mulig å tilføre mer farge og tykkelse av eyelineren.
Dette er inkludert i prisen, og min garanti for holdbarheten av den innpigmenterte lineren holder i årene etterpå.
 
Ut over den mer vanlige og oftest valgte eyelinerstreken, er det også mulig bare å få innpigmentert en punkstrek. Den er spesielt fin å lage under øyet, hvis man ønsker et lettere og lysere utseende.
 
Goldeneye permanent makeup er testet og fargene er helt rene, derfor forekommer det aldri allergiske reaksjoner. Goldeneye makeupsystemet brukes også til å tegne bryn og leppelinje.
 
Har du et ønske om en enkel hverdag med naturlig makeup, så ring for en prat, eller book en time til en prøvekonsultasjon hos Nana Norrbom på tlf. 610716048.
Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.