Månedsmagasinet på Costa del Sol
Billigere boliglån enn noen gang · Camplify kommer til Spania · Sommeren fortsetter…

Billigere boliglån enn noen gang · Camplify kommer til Spania · Sommeren fortsetter...

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Billigere boliglån enn noen gang

Spanske banker kjemper med å få tak i nye boligeiere til Costa del Sol.
Den lave renten reduserer bankenes inntjeningsgrunnlag, og det forsterker konkurransen om de nye kundene – spesielt de som drømmer om en ny bolig. Siden 2008 har Euribor-renteindeksen falt jevnt og trutt, og er i dag negativ. Derfor har ingen banker de siste årene vært interessert i å gi boliglån med variabel rente, ettersom inntektsgrunnlaget med en fallende rente bare faller og faller. Derfor tilbyr bankene nå boliglån med en fast rente helt ned til to prosent. Det var helt utenkelig for bare noen år siden. Hver bank har sine kriterier for løpetid, forskuddsbetaling og lånestørrelse, men de fleste banker tilbyr i dag fastrentelån på 2,00 til 2,25 prosent over 15-30 år mot 30 prosent forskuddsbetaling.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Camplify kommer til Spania

cmplify 
De fleste har hørt om Airbnb – den verdensomspennende portalen for utleie av ferieboliger som har stor suksess i Spania. Kanskje det er grunnen til at en lignende portal for leie av campingvogner nå investerer stort i Spania. Camplify gjør det svært bra når det gjelder utleie av campingvogner i Storbritannia og Australia. Med over 50 000 campingvogner og 1100 campingplasser, ser Camplify Spania som et opplagt land å ekspandere i. Portalen planlegger å investere 1,2 millioner euro i markedsføring for det spanske markedet, og har som mål å ha 1 700 campingvogner til leie innen utgangen av 2021.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Sommeren fortsetter …

sommer oktober2019 
Det er nesten ikke til å tro, men i begynnelsen av uken ble det flere steder målt både 30, 31 og 32 varmegrader på Costa del Sol, og ifølge meteorologene vil sommerværet fortsette en liten stund til. Det er ingen tegn til regn, og både onsdag, torsdag og fredag er det meldt 25-30 grader midt på dagen. Varmest blir det i Antequera, Ronda, Vélez-Málaga og Marbella. Oktober er vanligvis en av de mest regnfulle månedene i året, men sjansen for en liten regnbyge frem til helgen ligger kun på 5-10 prosent.
 
 
 
{loadposition google_native} 
 
 
 

AEDAS presenterer den første boligen – resten er klare om 12 måneder

aeda 
Nylig ble den første boligen i Vanian Valley-prosjektet vist frem – et prosjekt som inkluderer 53 villaer i Estepona. Villaene vil være klare om et år takket være det innovative konstruksjonssystemet hvor størstedelen av villaene bygges «off site».
Distriktsdirektør for AEDAS Homes på Costa del Sol, José Ignacio Fernández, forklarer: “Kunden ønsker det beste på kortest mulig tid, og med dette prosjektet revolusjonerer vi markedet ved å tilby en verdi som er uovertruffen og unik for området: levering om 12 måneder. «
 
 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet