Månedsmagasinet på Costa del Sol
El Corte Inglés går inn i byggebransjen · Tam valgkamp står for døren · Varmebølgen fortsetter

El Corte Inglés går inn i byggebransjen · Tam valgkamp står for døren · Varmebølgen fortsetter

El Corte Inglés går inn i byggebransjen

 elcorteingles
Det er ingen hemmelighet at varehuset El Corte Inglés lenge har hatt store problemer – både ledelsesmessige og økonomiske. Det første problemet ser ut til å være løst. Den nye ledelsen har i det minste fått en rekke nye initiativ på beina, inkludert El Corte Inglés Real Estate. I tillegg til tradisjonell eiendomshandel vil det nye selskapet spesialisere seg på bygging og design av hoteller, kjøpesentre og andre større bygninger.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Tam valgkamp står for døren

valgkampagne
10. november gjennomføres det spanske parlamentsvalget. Det vil være den korteste, billigste og tammeste valgkampen noensinne. Valgkampen vil kun vare åtte dager; fra 1.-8. november, og kuttene i partienes kampanjebudsjett vil være synlige i gatebildet. Det blir også merkbart på TV, der seerne denne gangen ikke vil få se de tradisjonelle valgdebattene. De store partiene i spansk politikk har ikke vært i stand til å bli enige om hvor og hvordan disse debattene skal foregå. Det eneste nye i dette valget er debuten til partiet Más País som den tidligere frontfiguren til Podemos, Iñigo Errejón, står bak.
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 
 

Varmebølgen fortsetter

varmefortsatter
Det er høst – men det merkes ikke på temperaturene. Både tirsdag og onsdag ble det målt 35 grader flere steder i Málaga-provinsen. Temperaturene og den varme luften som kjennetegner en hetebølge vil roe seg litt, men vi vil fortsatt oppleve temperaturer på rundt 30 grader midt på dagen i løpet av helgen. Det er uvanlig med så fint vær i oktober. Temperaturene ligger tre til fire grader høyere enn normalt på denne tiden av året.et.
 
 
 
 
 
 
{loadposition google}
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.