Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ulovlige boliger legaliseres · Topp 3 billigste supermarkeder · Spansk kvinne er verdens mektigste

Ulovlige boliger legaliseres · Topp 3 billigste supermarkeder · Spansk kvinne er verdens mektigste

Ulovlige boliger legaliseres

ulovlighus1
 
Junta de Andalucía har vedtatt en ny omfattende resolusjon som skal legalisere 327 000 boliger som er bygget i Andalucía uten full byggetillatelse. Resolusjonen omfatter 60 000 boliger i Málaga-provinsen. Med den nye resolusjonen ønsker Juntaen å slå en strek over fortidens synder og samtidig eliminere mange av løsningene som PSOE vedtok i perioden 2012-18 som aldri løste problemet. De fleste ulovlige boligene ble bygget på 2000-tallet. Boligene fikk en tvilsom kommunal tillatelse, som ikke var koordinert med Junta de Andalucías overordnede byplan. Hvis de ulovlige bygningene ikke legaliseres, vil det utvilsomt føre til en enorm juridisk kamp mellom huseierne, kommunene og Juntaen i Sevilla.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Topp 3 billigste supermarkeder

mercadona
Den spanske forbrukerorganisasjonen (OCU) har besøkt 1225 supermarkeder i 65 byer for å sammenligne priser. Resultatene fra den store undersøkelsen viser at Supeco, Cash Fresh og Mercadona er de tre billigste supermarkedene i Spania. De to førstnevnte er ikke så utbredt i provinsen Málaga. Forbrukerorganisasjonens analyse viser også at en gjennomsnittsfamilie kan spare over 1000 euro i året ved å handle i de billigste supermarkedene.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Spansk kvinne er verdens mektigste

anabotin
Ana Botín er kåret til verdens mektigste kvinne. Det er magasinet «Fortune» som står bak utnevnelsen. Ana Botín er president og storaksjonær i Banco Santander. I 2014 overtok hun etter sin far, og siden har hun klart å omstrukturere og forbedre bankens resultat med 40 prosent på verdensbasis. Spesielt i Mexico og Brasil opplever banken stor vekst. Banco Santander har samlet over 32 millioner kunder, og med Ana Botín ved roret er den på god vei til å bli en av verdens største banker. Det gjør henne til verdens mektigste kvinne foran kvinnene bak legemiddelkonsernet GlaxoSmithKline og utstyrsprodusenten Gree Electric Appliances.
 
 
 
 
{loadposition google}
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.