Månedsmagasinet på Costa del Sol
Muebles Piramides feirer 20-års jubileum

Muebles Piramides feirer 20-års jubileum

Møbelbutikken, hvis fulle navn er Muebles Piramides Puerto, ligger midt i smørøyet øst for Málaga, rett ute ved havnen i Caleta de Vélez. Her er det stor takhøyde, men servicen rager enda høyere, og nettopp den gode servicen sies å være årsaken til den vedvarende suksessen, selv etter 20 år.
Slagordet passer perfekt, ”danske møbler – spanske priser” og i 20 år har butikken hjulpet skandinaver, spanjoler og alle andre nasjonaliteter med å innrede stue, barneværelse, gutterom og hva det ellers måtte være.
Eieren Per Stridh forteller: ”Jeg begynte å jobbe i butikken i 2012, og allerede fra start var det snakk om at jeg muligvis kunne overta butikken en dag. I 2017 ble det gjort alvor av det, og jeg overtok butikken fra den tidligere eieren. Den overlegent gode servicen gjør at vi fremdeles henger med og gjør det bra. De fleste kunder er vant til at man betaler for levering eller at levering kun skjer til fortauet. Hos Muebles Piramides både leverer og monterer vi, og det er inkludert i prisen. Det kommer som en overraskelse på mange kunder, men de opplever det som en fantastisk god service. Dessuten er vi alltid behjelpelig med å få tingene til å fungere, det kan for eksempel være hvis møblene har blitt skadet hjemme hos kunden – hvis vi på noe vis kan hjelpe og sikre at kjøpsopplevelsen forblir helt på topp, så gjør vi det. Det er vi ganske avslappet med. Servicegraden har alltid vært høy hos oss, og vi opplever derfor også at kunder kommer igjen, fordi de hadde en god opplevelse for ti år siden og ønsker å benytte seg av oss når de skal oppgradere stuen eller bare skal investere i et nytt møbel.”

Enda flere muebles – nå også online

Nylig har butikken gjort en liten ombygning, så det er nå enda mer utstillingsplass til møbler – 1300m2 for å være helt nøyaktig. Men det er ikke kun fysisk at butikken har vokst, for selv om de har 20 års erfaring er Muebles Piramides godt klar over at de skal utvikle seg for å forbli en av de ledende møbelbedriftene for skandinaver på Costa del Sol. ”Vi forsøker å følge med teknologisk og holder på å lage en ny, oppdatert hjemmeside, hvor man kan bestille og handle online. Våre kunder befinner seg jo fra Salobreña til Marbella, og selv om mange foretrekker å stikke innom for en prat når de handler, er det for mange også lang vei til butikken. Derfor jobber vi i disse dager på livet løs for å få vår nye nettbutikk opp å gå,” forteller Per Stridh, og tilføyer at mange kunder også befinner seg utenfor landets grenser, men har for eksempel kjøpt en feriebolig som de gjerne vil møblere – dette blir enda lettere via nettbutikkens nye funksjoner.
Selvfølgelig forblir servicen i butikken like høy som den alltid har vært, og hele teamet står klar til å ønske deg velkommen og hjelpe deg med dine innredningsbehov.
Besøk butikken i havnen i Caleta de Vélez (Avda. de Andalucía 187). Det er åpent mandag til fredag fra kl. 10 til 20 (uten siesta) og lørdag kl. 10 til 14.
Besøk hjemmesiden på www.mueblespiramides.com
Facebook @mueblespiramidespuerto/
 

20-års jubileum 10. oktober

Sett kryss i kalenderen, for 10. oktober skjer det noe helt spesielt i Vélez Málaga. Det danske jazz-bandet Sweepy Swing underholder fra middagstid, og det erfarne orkesteret teller hele åtte musikanter. Blåserne vil forsøke å få taket til å lette på det 1300m2 store møbelhuset. Mat og drikke skal også til, så det vil være både vått og tørt til de fremmøttes ganer, helt gratis. Best av alt er muligheten for å gjøre seg et godt møbelkupp på utvalgte varer med minimum 20 % rabatt. Du kan også delta i loddtrekningen om flotte møbelpremier, hvis du kjøper for minimum 100 € på dagen. Førstepremien er en lenestol med fotskammel i skinn, andrepremien er et hagebord med fire stoler og tredjepremien er et lekkert dynesett med hodeputer.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.